Parfumuri floral orientale: cum le porţi vara, în funcţie de eveniment

Charlize Theron

Alegerea parfumului pe timp de vară devine o adevărată artă, mai ales dacă luăm în considerare evenimentele estivale şi dress code-ul lor. În orice caz, stilul se desavârşeşte cu adevărat mai ales atunci când asortăm dispoziţiei noastre nu doar îmbracămintea şi bijuteriile, dar şi cel mai important accesoriu: parfumul. (Foto: Dior)

Brunch metropolitan în grădină
Poartă J’Adore Lumière, o nouă declinare a celebrului parfum J’Adore lansat în 1999, şi te asigur că după ce îţi faci apariţia, toată lumea te va căuta din priviri. Luminoasă şi senzuală, creaţia olfactivă cucereşte cu notele de portocale roşii, neroli, vanilie, flori de magnolie şi trandafiri de Damasc. Adaugă o rochie vaporoasă din mătase în nuanţe de nude şi accesorii aurii, pentru ca look-ul tău să se potrivească perfect cu mood-ul parfumului.

Jadore_EDT_100ml_FdBlanc_LR
J’Adore Lumière, EDT 100 ml, Dior

Petrecere extravagantă la piscină
Dacă există un parfum potrivit pentru un astfel de eveniment, atunci nu este altul decât Upper Ten for Her, noua creaţie a casei Lubin Paris. Nonconformist, dar în acelaşi timp elegant, e un melanj al notelor dulci de struguri, condimentate de pelin şi piper Sichuan, şi senzuale de trandafir, lichior de zmeură şi ciocolată neagră. Poţi să îl porţi cu cea mai simplă rochie neagră, şi totuşi, vei emana extravaganţă şi sex-appeal prin toţi porii.

upper-ten-for-her-
Upper Ten for Her, EDP 100 ml, Lubin, exclusiv la Beautik

Întâlnire la malul mării, sub clar de lună
Transformă întâlnirea sub clar de lună într-o seară memorabilă, lăsându-te învăluită de aroma noii creaţii olfactive Baccarat Rouge 540 semnată de Maison Francis Kurkdjian. Este un parfum fermecător, din familia celor floral orientale, care fascinează pur şi simplu prin notele de iasomie, şofran,cedru şi ambră. Inconfundabilă şi puternică, aroma stârneşte o impresie puternică. Poartă-l cu rochii în cele mai intense culori, pentru a-i spori efectul.

baccarat-rouge-540
Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian, exclusiv Beautik