Ce parfum să alegi în aprilie

parfumuri feminine

Gurmande, provocatoare sau cuminţi? Ţie ce fel de parfumuri îţi plac? Indiferent de ce mi-ai răspunde, ţi-am pregătit o selecţie de creaţii olfactive, în faţa cărora să nu poţi rezista. Îţi sugerez să profiţi de weekend, să mergi la shopping şi să le încerci pe pielea ta. Te asigur că vin la pachet cu o doză de feminitate, optimism şi chef să cucereşti lumea.

Prada Candy Kiss, EDP 50 ml, Prada

Creat de Daniela Andrier sub supravegherea directorului de creație,  Miuccia Prada, cel mai nou parfum al casei, Prada Candy Kiss provoacă pur şi simplu dependenţă. Pornind de la ideea de a fi construit în jurul unei note dominante, moscul, simbolul purităţii şi al sensibilităţii, îşi lasă amprenta de la notele de top până la bază. De îndată ce îl pulverizezi pe piele, ai senzaţia că eşti învăluită de un nor, infuzat cu vanilie şi note de flori.

ck2, EDT 50 ml, Calvin Klein
ck2, EDT 50 ml, Calvin Klein

Fresh, pasional şi electric. Sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie ck2, noul parfum semnat Calvin Klein. Aroma a fost creată pentru a celebra experienţele în doi, fără prejudecăţi, punând accent pe conexiunile autentice. O creaţie olfactivă unisex, potrivită atât pentru el, cât și pentru ea, cu note de wasabi, mandarină, frunze de violetă, iris şi tămâie.

Boss Ma Vie Intense, EDP 50 ml, Hugo Boss
Boss Ma Vie Intense, EDP 50 ml, Hugo Boss

Boss Ma Vie Intense e inspirat de euforia pe care o femeie o resimte când se sustrage rutinei zilnice şi se bucură de mângâierea razelui soarelui sau de atingerea unei flori. Altfel spus, e o invitaţie să îţi faci timp pentru tine şi să îţi hrăneşti sufletul cu tot ceea ce e mai frumos în jurul tău. Cu note de flori de cactus, frezie roz, petale de iasomie şi trandafiri, esenţa te cucereşte cu buchetul floral natural şi intens.