Parfumul unei zeiţe contemporane

Paco Rabanne, copilul teribil al modei, s-a remarcat prin viziunea radicală pe care a impus-o încă din anii `60. Datorită materialelor neconvenţionale folosite, creaţiile sale au revoluţionat întreaga industrie. Nu s-a oprit însă aici, ci şi-a propus să exploreze lumea parfumeriei. Astfel, în 1973, apărea prima creaţie olfactivă a casei Paco Rabanne pour homme. Ulterior, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai fini cunoscători ai esenţei feminine,  sărbătorind senzualitatea printr-o gamă ademenitoare de parfumuri de damă. Iar de curând, ne-a surprins din nou lansând  Olympéa Intense, parfumul unei zeiţe contemporane.

Cum arată o zeiță modernă? Sigură pe sine, îndrăzneață, conștientă de frumusețea și inteligența sa. Așa cum Luma Grothe, imaginea noului parfum,pășește încrezătoare pe tocuri, impresionând chiar și divinitatea cu privirea ei angelică și totodată fermecătoare, la fel de natural se va impune orice femeie puternică. Ea nu se uită în urmă, ci este pregătită să înfrunte orice obstacol pentru a obține ceea ce își dorește, fără a-și pierde din delicatețe și mister.

Cum miroase parfumul unei zeiţe contemporane? Creat de către maestrul parfumier Loc Dong, acest parfum bijuterie surprinde o nouă dimensiune a senzualităţii. Spre deosebire de esenţa lansată în 2015, noua variantă Olympéa Intense este mai complexă şi mai provocatoaresfidează regulile și nu cunoaște limite. Aroma sa divină de vanilie sărată explodează în contact cu căldura esențelor de cedru prețios și se lasă impregnată de magia chihlimbarului. Apoi, intrând în contact cu prospețimea notelor citrice şi a absolutului de flori de portocal, dobândește armonie și profunzime.

Olympéa Intense, EDP 100 ml, Paco Rabanne

Olympéa Intense devine arma secretă a femeii căreia nu îi poate rezista nimeni și nimic.