Parfumul Anthony Hopkins hrănește copiii afectați de Covid

Unul dintre marii actori ai lumii, Anthony Hopkins aduce speranța pentru copiii a căror viață este afectată de pandemia de Covid. Fiecare parfum AH vândut înseamnă asigurarea a 50 de mese pentru copiii care au nevoie de hrană.

A fermecat și hrănit cu vise generații întregi prin talentul său exprimat în marile producții ale cinematografiei universale. Acum, Anthony Hopkins pătrunde în universul olfactiv și al aromaterapiei pentru a aduce speranță copiilor afectați de pandemie.

Proaspăt lansată, apa de parfum AH Anthony Hopkins și colecția de parfumuri pentru casă transformă fiecare achiziție într-o donație.

AH Eau de Parfum este un parfum unisex. Note de bergamotă, floare de portocal și mosc formează o esență cu un caracter elegant.

Acest brand personal unic este inspirat contribuția celebrului Anthony Hopkins în artă, muzică și magia cinematografiei. “Aceasta este o colecție elegantă, care transcede timpul. Este o ocazie unică de a mă conecta cu publicul într-un mod complet diferit, creând o relație simbiotică între parfum și artă am ocazia de a picta un miros”, Anthony Hopkins.

COVID-19 continuă să facă ravagii în viața a milioane de oameni, unul dintre efectele imediate fiind suferința copiilor afectați de lipsurile financiare.

Grație unei campanii organizate de No Kid Hungry, fiecare achiziție a colecției de parfumuri ce poartă semnătura Anthony Hopkins oferă până la 50 de mese copiilor care au nevoie de hrană.

Vezi această postare pe Instagram

Proud to announce the launch of AH Eau de Parfum and Home Fragrance Candle and Diffuser Collection. www.AnthonyHopkins.com @NoKidHungry

O postare distribuită de Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) pe

Câștigătorul Oscarului, în vârstă de 82 de ani, și pisica sa, Niblo, au peste 2 milioane de fani pe Instagram.

Foto: Hepta, anthonyhopkins.com