GUCCI Bloom – parfumul semnat Alessandro Michele care va deveni hit în acest sezon

A trecut ceva timp de când Gucci nu a mai lansat pe piață un nou parfum și da… am așteptat cu sufletul la gură să văd ce urmează, mai ales de când noul director de creație este designerul Alessandro Michele. Ce-i drept, au trecut cam doi ani de la ultimul parfum – Gucci Bamboo – care m-a fascinat prin caracterul său intens și totodată grațios, specific celebrului brand.

Ei bine, sezonul acesta a venit cu o veste bună: Gucci a anunțat lansarea Gucci Bloom, primul parfum semnat Alessandro Michele. Știu că în industria fashion, Alessandro este remarcat pentru modul original, plin de culoare și vibe-ul  italienesc pe care l-a adus casei de modă Gucci.  Dar oare cum își va pune amprenta asupra parfumului Gucci Bloom? Dacă asociez numele parfumului (Bloom) cu aspectul cutiei, mă gândesc la note florale, senzuale, ideale pentru sezonul acesta. Una peste alta, abia aștept să îl port cu o ținută boemă, romantică, extrem de feminină. Poate chiar mă voi inspira din show-urile Gucci, care sunt absolut senzaționale de când a venit Alessandro la cârma brandului.

De ce este Alessandro Michele unul dintre cei mai de succes și urmăriți designeri la ora actuală? Pentru că are o viziune contemporană extrem de originală și pentru că a reușit să creeze o nouă identitate casei de modă Gucci. Îmi vine în gând prezentarea de la Săptămâna Modei din Milano unde designerul a uimit prin piese vestimentare inscripționate cu mesaje politice sau subiecte culturale precum „Bunul simț nu este deloc un lucru comun.” Se observă, unicitatea, ingeniozitatea și regulile proprii după care Alessandro își ghidează munca. Personal, îmi place la maximum ceea ce face!

Succesul designerului mă face să cred că noul parfum Gucci Bloom cu siguranță va fi un hit anul acesta! Printre vedetele care promovează parfumul sunt actrița Dakota Johnson, Petra Collins, precum și modelul Hari Nef. Cele trei au fost prezente alături de Alessandro Michele ieri seară la evenimentul de lansare care a avut loc la MoMA PS1, o renumită instituție nonprofit de artă contemportană din New York. Numeroase celebrități din lumea modei, și nu numai, au sărbătorit împreună lansarea Gucci Bloom într-un loc absolut senzațional.

Din toată povestea Gucci Bloom, îmi place asocierea parfumului cu acest trio al femeilor moderne, cu personalități diferite. Practic este transmisă ideea că acest parfum se potrivește oricărei femei, indiferent de trăsături, afinități și aspirații. Sunt sigură că Gucci Bloom va fi în topul parfumurilor mele preferate.  Acum… îl aștept cu nerăbdare în magazine.

Foto: gettyimages.com, Gucci