Parada ținutelor de gală de la Festivalul de Film de la Veneția 2021

penelope cruz venetia

Unul dintre cele mai importante festivaluri de film europene, cel de la Veneția, a demarat în forță cu o paradă impresionantă a vedetelor pe covorul roșu. Celebritățile s-au întrecut și de această dată în eleganță, opulență și rafinament și au făcut deliciul publicului și al fotografilor.

Printre vedetele care au defilat până acum pe covorul roșu la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, derulat între 1 și 11 septmebrie 2021, s-au numărat Penelope Cruz, Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, Adriana Lima, care a venit însoțită de noul ei iubit, Helen Mirren, modelele Barbara Palvin, Sara Sampaio, Bianca Baldi etc.

Penelope Cruz a dechis festivalul cu filmul regizat de mentorul ei, Pedro Almodovar, Parallel Mothers (Madres Paralelas), în care joaca rolul Janis, o femeie însărcinată, trecută de prima tinerețe, gata să nască. Penelope Cruz a intrat în competiția de la Veneția anul acesta cu două filme – pe lângă Madres Paralelals, mai joacă și în comedia La Competencia Oficial, alături de Antonio Banderas.

Penelope Cruz
Penelope Cruz

Penelope Cruz a atras toate privilrile în rochia sa de gală, o creație bleumarin-alb Chanel, din colecția de toamnă 2021.

Adriana Lima
Adriana Lima

Helen Mirren a impresionat cu rochia sa din paiete turcoaz, o creație Dolce&Gabbana, Sara Sampaio a îmbrăcat o rochie Armani Privé, Adriana Lima a purtat Etro, o creație făcută special pentru ea, Cynthia Erivo  – Atelier Versace, iar Barbara Palvin și Isabelle Hupert au apelat tot la Armani Privé.

Helen Mirren
Helen Mirren
Barbara Palvin
Barbara Palvin
sara sampaio
Sara Sampaio
cynthia erivo
Cynthia Erivo
Bianca Baldi
Bianca Baldi
Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez
Adriana Lima și iubitul ei
Adriana Lima și iubitul ei
Isabelle Hupert
Isabelle Hupert

Din juriul festivalului de film de la Veneția face parte și regizorul român Alexander Nanau (nominalizat la Oscar anul acesta cu filmul său documentar Colectiv), laureata Oscar 2021 pentru regie Chloé Zhao, regizorul Saverio Costanzo, actrița Virginie Efira, actrița Cynthia Erivo, actrița Sarah Gadon și președintele juriului, regizorul Bong Joon Ho.

Dintre filmele intrate în competiția Festivalului de Film de la Veneția fac parte, pe lângă Madres Paralelas, Mona Lisa and the Blood Moon, Un Autre Monde, The Power of the Dog, America Latina, L’événement, Competencia Oficial, Il Buco, Sundown, Illusions Perdues, The Los Daughter, Spencer, Freaks Out, Qui Rido Io, On the Jog: The Missing 8, Leave No Traces, Captain Volkonogov Escaped, The Card Counter, E Stata la Mana Di Dio, Reflection și La Caja.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle