Papucei și Bon Bjou, la Alist Designers Boutique

Începând de azi, în buticul nostru șic din București Mall, vei găsi un combo cât se poate de cool – Bon Bijou și Papucei.

După ce ți-ai îmbogățit garderoba cu piese-cheie ale unora dintre cei mai îndrăgiți designeri români – Venera Arapu, Izabela Măndoiu și Kinga Varga –, e vremea să faci un upgrade cum se cuvine și în zona de accesorii. Tocmai de aceea, te invităm la o sesiune de shopping smart la Alist Designers Boutique, unde, începând cu 25 mai (până pe 14 iunie), vei găsi bijuterii și pantofi cărora le vei rezista cu greu.

La Papucei vei găsi acele modele deosebite de pantofi, pe care le cauți în fiecare sezon când intenționezi să îți actualizezi garderoba. Papucei are istorie îndelungată pe piața românească. Au deschis una dintre cele mai vechi fabrici din România și, în 2016, au lansat primul site românesc de încălțăminte. How cool is that? Iar când vine vorba despre pantofi, te vor convinge cu siguranță materialele, finisajele de calitate și aplicațiile îndrăznețe.

Cu Papucei va împărți magazinul Alist Designers Boutique un alt brand drag nouă – Bon Bijou. Adică Raluca Leafu și Alexandra Caspruf, pe care le-ai văzut recent și la târgul Half Is Free, de la The Ark. La Bon Bijou, găsești accesorii pentru toate outfiturile tale, de la cele de zi până la cele ultraglam – dar dacă le știi pe fete, știi deja asta. Dacă nu ești familiarizată cu bijuteriile pe care le meșteresc Raluca și Alexandra, treci pe la magazinul nostru din București Mall și îți garantăm că le vei trece numaidecât pe lista ta de favorite.

Așadar, după ce în edițiile trecute ți-ai înnoit garderoba cu creațiile Venerei Arapu, Izabelei Măndoiu și ale Kingăi Varga, începând de azi, timp de trei săptămâni (până pe 14 iunie), poți achiziționa, în același timp, pantofi de la Papucei și bijuterii de la Bon Bijou, la Alist Designers Boutique, din București Mall (Lounge Area, parter).

A List Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții a patru dintre cei mai cool designeri români (următorul va fi anunțat în curând). Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu în care aceștia își pot vinde creațiile. Așa cum te-am obișnuit, susținem designerii români și căutăm încontinuu noi căi de a le face cunoscută munca creativă.

#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall