Pantofi SS20: Cele mai cool 5 tendințe, de la 70s loafers la Rodeo boots

Nu este încă primăvară, deși temperaturile ne cam înșală zilele acestea, așa că ne-am aruncat o privire la cele mai cool trenduri de pantofi SS20. Cizme colorate, botine, escarpeni în nuanțe electrice sau flats deopotrivă glam și confortabili. Iată care sunt cele 5 tendințe de pantofi care ne-au atras atenția: 

În materie de pantofi SS20, nu trebuie să îți faci nicio grijă. Și dacă tot ne-am ales deja tendințele preferate de genți, nu puteam trece fix peste unul dintre cele mai interesante capitole din garderoba unei femei. Pantofii pot deveni adevărate obiecte-fetish, mai ales dacă îți place să te joci cu registrele și să încerci diferite stiluri, în funcție de taskurile unei zile. Casele de modă au pus la bătaie o varietate impresionantă pentru anul acesta, așa că anul acesta sigur îți vei găsi perechea!

Rain, rain 

Altuzzara, Miu Miu, Molly Goddard, Loewe

Primăvara aduce ploi, care nu pot însemna decât belșug, mai ales că în tendințe avem parte de o adevărată bogăție cromatică. Multe case au ales să-și completeze ținutele de podium cu cizme în diverse nuanțe, de la roșu aprins, la albastru electric sau galben indian. 

Pink is the new black 

Jason Wu, Christopher Kane, Carolina Herrera, Versace

Dacă ar fi să alegem o culoare favorită pentru acest an, cu toate că albastrul este în centrul atenției, se pare că designerii au decis că pink is the new black. Alege o astfel de pereche de stilettos sau de mary-janes și integreaz-o într-un outfit monocrom sau, dimpotrivă, într-o ținută cu mix de printuri. Pantera roz revine în forță! Dacă nu ești totuși extrem de încântată de fuchsia, poți alege o pereche în nuanța somonului.

Rodeo Dr. 

Prabal Gurung, Saint Laurent, Burberry, Christopher Kane

Atunci când vine vorba de ciocate, cum li se spune pe românește, părerile sunt foarte împărțite. Însă ce poate fi mai empowering decât o pereche stilizată de Rodeo boots? Imaginează-ți o șosea prăfuită în lumina asfințitului și vântul trecându-ți prin păr în timp ce conduci o decapotabilă veche. Găsești ceva mai poetic? Optează pentru un model care să îți pună cât mai bine în evidență stilul și personalitatea. 

70s forever 

Chloe, Louis Vuitton, Prada, Louis Vuitton

Din tendințele de pantofi SS20 nu puteau lipsi tocmai influențele 70s. Poți opta pentru o pereche de loafers a la Margot Tenenbaum sau poți alege o perehce de platforme, sandale sau cizme. Este una dintre cele mai boeme tendințe, care te invită să răscolești prin colțișoarele vintage, pline de comori. 

Flat & glam

Carolina Herrrera, Emporio Armani, Prabal Gurung, Zimmermann

În ceea ce privește confortul, nu ai de ce să îți faci griji nici din acest punct de vedere. Clasicii balerini s-au transformat în flats cu vârful ascuțit, care dau efectul de picior alungit și gleznă subțire, fiind îmbogățiți ori cu barete subțiri în stilul pantofilor mary-jane, ori cu diverse detalii prețioase metalice sau cu cristale. 

Foto: Hepta