Pantofi pentru vacanță

Il Passo - colectia de vara (6)

De când eram mică, vacanţă de vară era un moment mult aşteptat – iar ca adult, nu prea s-a schimbat mare lucru (în afară de faptul că vacanţa nu mai durează, din păcate, 3 luni de zile…).

Vara rămâne anotimpul meu favorit şi, indiferent unde o petrec, se traduce printr-o perioadă de relaxare, completată întotdeauna de pantofii potriviţi.

Pentru actualul sezon, Il Passo a pregătit o colecţie specială, care gravitează în jurul unor elemente care nu ar trebui să lipsească din garderobă, indiferent că este vorba despre cea pentru o vacanţă pe malul mării sau una urbană, într-o capitală din Europa ori într-una dintre metropolele lumii, sau pur şi simplu de viaţa de zi cu zi care include atât timp petrecut la birou, cât şi momente libere pentru savurat ieşiri la plimbare sau la terase.

Printre highlight-urile colecţiei se numără sandalele Kyra şi Oralia, ambele potrivite pentru un cadru relaxat, completate de rucsacul Breanne, care completează excelent o ţinută casual, mocasinii Nadine, pentru contextul unei plimbări, şi sadalele Gabrielle, potrivite pentru evenimentele unde elegantă este esenţială.

Il Passo - colectia de vara (5)

Şi pentru a nu avea grijă diverselor obiecte de care ai nevoie zi de zi, Il Passo a pregătit de asemenea o colecţie de genţi – printre preferatele noastre sunt Luanna, Bridgett şi Tosca Blu Rosa.

Bonus: Il Passo a devenit de curând producător de încălţăminte, odată cu inaugurarea propriei fabrici în România, astfel încât încălţămintea pe care o porţi este nu numai stylish, ci şi 100% made în Ro.

Il Passo - colectia de vara (2)

Foto: Il Passo