Pantofi cu aer festiv pentru orice plan de sărbători

ecco-1

Indiferent care sunt planurile tale pentru sărbători – fie că urmează să stai acasă cu familia sau prietenii, fie că urmează să sărbătoreşti în oraş, într-un restaurant sau bar, fie că vei fi la munte sau într-un city break – ai nevoie de ţinuta potrivită, completată bineînțeles de… pantofii potriviţi. La urma urmei, tradiția spune că sărbătorile sunt un moment în care ar trebui să te înnoieşti”, aşa că iată motivul perfect pentru o nouă achiziţie.

Colecţia Ecco Celebration acoperă toate scenariile posibile. Dacă plănuieşti să mergi la un party (sau să organizezi propria petrecere), optează pentru nişte pantofi cu toc – cei cu detalii strălucitoare sunt ideali de alăturat unei ţinute minimaliste pentru a o aduce în registrul festiv.

Alternativ, îţi propun să urmezi sfatul meu de aici şi să încalci regulile standard de party dressing şi să înlocuieşti pantofii cu toc cu o pereche de cool party flats. Că să te asiguri că nu cazi într-un registru prea casual, optează pentru unii cu detalii preţioase.

Dacă urmează să sărbătoreşti afară (la un concert în aer liber, urmat de spectacolul anual de artificii, de pildă), tot în colecţia Ecco Celebration poţi găsi pantofi sport care se potrivesc perfect atmosferei de petrecere.

ecco-2

Acesta este un moment al anului când femeile de pretutindeni caută modalităţi de a arăta la fel de bine precum se simt. Colecţia Ecco Celebration a fost creată pentru a cultiva instantaneu acea vibraţie aparte, indiferent dacă este vorba despre perechea perfectă de pantofi cu toc, de balerinii plini de farmec, sau de pantofii sport sofisticaţi”, spune Sarah Nordby Fill Rödel, Senior Colour and Material Designer.

Foto: Ecco