VIDEO: Trend Challenge- Pantaloni cu talie înaltă

Suntem în plină primăvară iar vremea este perfectă pentru o mulțime de ținute pe care poate nu vei mai putea să le testezi peste câteva săptămâni. Noi am încercat săptămâna aceasta pantalonii cu talie înaltă, pe care probabil i-ați întâlnit deja în magazine. Fără îndoială vedeta verii, pantalonii cu talie înaltă sunt foarte ușor de purtat dacă păstrezi proporțiile corespunzătoare.

În primul rând vei avea nevoie de tocuri sau platforme cât mai înalte, astfel încât pantalonul să aibă o cădere frumoasă. Dacă alegi un croi drept pentru pantalon, așa cum este modelul purtat de Dana, atunci o să îi poți rulă astfel încât tivul să pice chiar deasupra gleznei. Astfel de modele pot fi purtate și cu sandale dar aici sfatul nostru e bine să mai rulezi o data tivul, că să te asiguri că proporțiile sunt flatante. Pantalonii ușor evazați, așa cum sunt cei din denim purtați de mine, necesită tocuri înalte, astfel încât efectul să fie de alungire.


Un alt detaliu la care trebuie să fii atentă este faptul că, în cazul pantalonilor cu talie înaltă, e nevoie că topurile să nu fie mai lungi de talie. Ofertă este foarte generoasă însă: poți să folosești crop tops sau să bluzezi topurile pe care le ai deja. Dacă lași bluzele să depășească linia taliei, riști că materialele să te “tragă în jos” și să te facă să pari mult mai scundă decât ești în realitate.
Având în vedere că vara abia bate timid la ușă, îți recomandăm să pui pe lista de outfit-uri pentru festivale și acest model de pantaloni. Îi poți purta cu topuri încrețite, cu eșarfe pe post de bluză și într-o mulțime de alte variante, iar partea cea mai bună este că maschează orice dorești să nu se vadă. Alege un model care să îți vina perfect și nu o să mai ai nicio grijă în vara asta!

Categorii Video