Pandora X Alist Girls. Descoperă noul nostru univers!

Pandora a lansat de curând mult așteptata colecție inspirată de Star Wars™. În celebrarea unei saga care a captat imaginația lumii, colecția evocă personajele și simbolurile galaxiei Star Wars. Realizată sustenabil din metale reciclate în proporție de 71%, colecția de 12 piese include 10 talismane, o brățară și un talisman de colecție în ediție limitată. Fiecare piesă este atent concepută, proiectată cu expertiză și finisată manual, oferind numeroase opțiuni de stil. 5 fete din echipa Alist și-au ales deja produsele preferate!

Andreea Leța- fashion editor Alist Magazine

Dacă mă impresionează ceva la Star Wars, dincolo de poveste, desigur, este că de la mama (55 ani), până la finul meu (7 ani), toată lumea adoră aventurile personajelor legendare. Astfel, cred că era o chestiune de timp până când o bijuterie a cinematografiei să devină, la propriu, o bijuterie! Însă dacă e să-mi aleg piesele preferate din noua colecție Star Wars x Pandora, mizez pe simpaticii C-3PO și R2-D2, protagoniștii multor scene care ne-au ținut cu sufletul la gură. În plus, îmi place foarte tare să combin două metale diferite, deci nu cred că poate avea cineva la mână un cuplu mai iconic de atât!

Adriana Moscu- Editor Alist Magazine

Primul film din franciza Star Wars s-a lansat cu doi ani înainte să apar pe lume, în 1977, iar următoarele două în 1980 și 1983, când aveam doar câțiva ani. Dacă-mi amintesc bine, le-am văzut la cinema pe la mijlocul anilor ’80 și am fost de-a dreptul fascinată. A urmat o lungă perioadă în care am improvizat, alături de cel mai bun prieten – tata – scene din Star Wars la noi acasă. Meșteream săbiile-laser din bețe vopsite în roșu și albastru, iar lui tata, fie că-i convenea sau nu, îi rezervam întotdeauna rolul personajelor negative sau mai puțin arătoase, în timp ce eu eram, pe rând, fie Leia (părul lung mă ajuta în sensul ăsta, pentru că reușeam, cu ajutorul mamei, să realizez niște melci aproape identici cu cei ai prințesei intergalactice), fie Luke Skywalker, de care eram pur și simplu îndrăgostită, în ciuda celor 5 ani ai mei și în pielea căruia mă transpuneam simplu, scoțându-mi un cercel din ureche. Recunosc, când am crescut, m-am uitat la Star Wars exclusiv pentru Obi-Wan Kenobi, aka Ewan McGregor.
Noua colecție Star Wars x Pandora funcționează pentru mine ca o mașină a timpului, iar piesele mele preferate sunt Chewbacca, pentru că în copilărie îl consideram fratele meu mai mare (și mai urâțel, ce-i drept), și pandantivul reprezentând cele două săbii, pentru că îmi amintește de bătăliile mele nesfârșite cu tata, în care forța binelui (adică eu) învingea întotdeauna.

Roxana Popescu- Social Media content manager

Am ales talismanul inscripționat cu citatul celebru din pelicula Star Wars drept simbol al protecției și norocului pentru că, în cele din urmă, acestea sunt caracteristici definitorii ale unui talisman norocos, nu-i așa? Fraza „May the force be with you” îmi reamintește de faptul că îmi pot regăsi fie forța interioară, fie am parte de ocrotirea unei forțe, energii externe. În același timp, talismanul ce îl întruchipează pe Darth Vader îmi inspiră, pe de o parte autoritate și capacități fizice și psihice de o intensitate aparte pe care le pot lăsa să mă surprindă în fiecare zi. De asemenea, îmi amintește de puterea regăsirii unei lumini, a unui aspect pozitiv în fiecare lucru, indiferent de cât de întunecat ori negativ poate părea la prima vedere.”

 

Monica Cismaru, redactor A List Magazine

Ca orice cinefil înrăit, bineînțeles că nu mi-a scăpat seria originală Star Wars, pe care am văzut-o destul de târziu, zic eu, la 20 și ceva de ani, dar m-am îndrăgostit pe loc de saga fantastică și de personajele sale cult și cred că filmele pot fi urmărite cu același entuziasm la orice vârstă. Și cu același entuziasm am primit și vestea lansării noii colecții Pandora  inspirată de Star Wars și am fost nerăbdătoare să văd felul în care bijutierii au transpus elementele magice ale galaxiei Star Wars în talismane, pandantive și brățări, piese care îmi vor induce în fiecare moment în care le port starea ludică a capodoperei cinematografice.

Piesele Pandora îmi completează în mod inedit și imaginativ fiecare ținută și chiar mă gândesc să formez un fan club ad-hoc cu prietenele mele la fel de iubitoare de bijuterii-fantezie și de cinematografie. Las accesoriile de multe ori să vorbească pentru mine, iar alegerile mele nu puteau fi altele decât talismanul Copilul, imagine regăsită în multe meme-uri de pe feed-ul meu de Instagram și pandantivul inscripționat cu Don’t mess with the Princess, pentru că, să fim serioase, câte dintre noi nu vrem să fim percepute astfel?

Nicoleta Nicolae- redactor șef Alist Magazine

Recunosc, nu am fost niciodată mare fan Star Wars, dar îmi place tot ce scoate Pandora. Și celor din jur, la fel. Nepoata mea preferată are 10 ani și este fan Pandora. În luna octombrie este ziua ei de naștere și de câțiva ani încoace, o fac fericită cu fiecare pandantiv sau pereche de cercei de la Pandora. Anul acesta am ales un pandantiv din noua colecție inspirată de Star Wars pentru ea și o brățară pentru mine. Toată lumea e fericită!