O colecție de bijuterii pentru fiecare lună a anului

Se spune ca fiecare lună a anului ar avea o piatră şi o culoare reprezentativă. Pornind de la acest concept, PANDORA a creat colecția Pietre colorate”, cu faţete florale.

Timpul capătă nuanţe de poveste. Bijuteriile din colecția Pietre colorate” pot fi purtate în funcție de lună, de culoarea norocoasă, de zodie, sau, bineînțeles, pur și simplu în funcție de preferințe. Inelele arată la fel de bine individual, intr-un statement minimalist, precum și suprapuse sau purtate pe fiecare deget al mâinii, într-un joc de mix & match.

Roşu aprins. Atașat lunii ianuarie, setul cu cristale roșii e perfect pentru a adăuga o notă striking unei ţinute monocrome sau pentru a deveni un punct de contrast hiper-saturat. (Hei, va fi super și în februarie, de Valentine’s Day!)

Violet. Luna februarie e a nuanțelor de violet. De la tonuri pastelate la ametist sclipitor şi până mov închis, aceste culori regale simbolizează imaginaţie și creativitate.

Albastru acvatic. Pentru martie, avem nuanţele deschise de albastru sau acvamarin. Accentele lor luminoase merg excelent în tandem cu alte accesorii în culori pastelate, pentru un look bazat pe bijuterii în nuanţe diferite ale aceleiaşi culori sau, dimpotrivă, pentru a le potrivi cu bijuterii în culori contrastante.

Verde. August este colorat în verde, de la nuanţa ierbii proaspăt tăiate la măsliniu închis. Semnificând noi începuturi, progres şi prosperitate, nuanțele de verde sunt extrem de în vogă anul acesta – în frunte cu Greenery, conform celor de la Pantone.

Albastru safir. Nuanţe întunecate de albastru, ca de cerneală, decorează luna septembrie cu farmecul lor misterios. O alternativă clasică la negru şi un decor îndrăzneţ pentru accente colorate şi metalice.

Foto: Pandora