Pamela Anderson s-a măritat din nou. De data aceasta, cu bodyguardul ei

pamela anderson mireasa

La mai puțin de un an de la divorțul de poducătorul de film Jon Peters, bărbatul cu care n-a fost căsătorită nici măcar o lună, Pamela Anderson (53 de ani) și-a pus din nou pirostriile, de data aceasta cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst.

Noul soț este un sportiv din orașul natal al actriței, Ladysmith, Canada, și este mai tânăr decât Pamela Anderson cu cel puțin 10 ani, relatează în exclusivitate Daily Mail. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul carantinei și au făcut nunta în preajma Crăciunului, la reședința vedetei din Vancouver Island.

pamela anderson mireasa

”Ma aflu exact acolo unde vreau să fiu. În brațele bărbatului care mă iubește cu adevărat”, a declarat Pamela Anderson, care a devenit pentru a șasea oară mireasă. Ceremonia a fost una intimă, fără rude sau prieteni, iar mireasa a purtat o creație de inspirație vintage, semnată Joanna Delaney.

pamela anderson mireasa

Pamela Anderson și sportivul Dan Hayhurst s-au cunoscut la începutul perioadei de pandemie și de atunci au fost nedespărțiți, iar nunta lor a avut loc în Ajunul Crăciunului.

pamela anderson mireasa

pamela anderson mireasa

Actrița care a devenit un sex symbol în urma apariției în serialul Baywatch, dar și în paginile revistei Playboy, are doi fii, Brandon și Dylan, proveniți din căsătoria cu rockerul Tommy Lee, componentul formației Mötley Crüe.

Pe lângă Lee și Peters, Pamela Anderson a mai fost căsătorită de două ori cu producătorul de film Rick Salomon, autorul infamei sex-tape cu Paris Hilton – intitulată ironic One Night in Paris, și cu Kid Rock.

Foto: Daily Mail/ Janet Ross, Heather Ross

Categorii Lifestyle