Pamela Anderson, mireasă pentru a cincea oară

pamela anderson

La 52 de ani, Pamela Anderson a pășit pentru a cincea oară în fața altarului. Vedeta care s-a afirmat în paginile revistei Playboy și în serialul-cult Baywatch s-a măritat cu producătorul de film Jon Peters, în vârstă de 74 de ani.

Soarta face ca mirii să se căsătorească la 30 de ani de când Jon Peters a cerut-o de nevastă prima dată pe Pamela Anderson. Nunta a avut loc săptămâna trecută în Malibu, California, într-o ceremonie secretă.

Actrița a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, în care se poate vedea cu ușurință tatuajul pe post de verighetă pe care și l-a făcut cu ocazia căsătoriei cu primul ei soț, rock-erul Tommy Lee. Aceasta a adăugat fotografiei comentariul ”Niciodată nu regreți când spui Da #Honeymoon”.

View this post on Instagram

#Honeymoon You never regret saying yes 🌹 Photo by @stephenwayda

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

pamela ansderson nunta

Pamela Anderson are doi fii cu Tommy Lee – Brandon, de 23 de ani, și Dylan, de 22 de ani. Ea mai fost măritată cu artistul Kid Rock și cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon.

Vedeta a ieșit de doar câteva luni dintr-o relație abuzivă cu fotbalistul Adil Rami.

Actualul soț al Pamelei Anderson este un mogul al industriei cinematografice, care și-a pus semnătura pe producții precum Caddyshack, Flashdance, Rain Man și Wild Wild West, iar una dintre cuceririle lui este Barbra Streisand.

Foto: hepta

Categorii Lifestyle