Trend Challenge- Ce paltoane purtăm acum?

Cum de s-a făcut iar frig? Cum am ajuns iar aici? Dacă încă nu v-a trecut nostalgia după vara aceasta și vă întrebați ce faceți voi în viață voastră, nu sunteți singurele. Eu încă am sandalele de vară în hol când e clar vreme de paltoane!

Însă adevărul gol-goluț este că deși avem o toamnă superbă și călduță, vremea rece vine și dacă nu ne pregătim…o să ne fie frig! În episodul de astăzi am căutat în lung și-n lat haine de toamnă potrivite tocmai acestor momente. Paltoane, haine sucrte, jachete de lână și cojoace sintetice- o mulțime de variante așadar ca să vă inspire pentru următoarea rundă de shopping.

Pentru styling nu ne-am îndepărtat totuși de vremea de afară, așa că am purtat fuste scurt și rochii subțiri pe sub hainele călduroase. Ne-am gândit și la două ținute elegante cu paltoane, pentru că știm că o să aveți evenimente importante și în acest sezon, așa că am vrut să vă dăm câteva idei și de această dată.

Sincere să fim, am pus accentul pe haine- am ales texturi cosy sau culori frumoase, de toamnă și apoi am ales pantofii. Suntem absolut înnebunite după pantofi- eu împătimită declarată, Dana în continuare timidă în a-și mărturisi dragostea adevarată. Așa că devine de multe ori o rutină să ne compunem ținută pornind fie de la un element central al ținutei- în acest caz paltoane- sau de la pantofi. Este o formulă câștigatoare de fiecare dată, mai ales dacă vreți să puneți în valoare aceste piese.

După ce am văzut oferta de paltoane, recomandarea noastră este să alegeți pentru zi cu zi o jachetă scurtă de lână, un palton în carouri statement (așa cum este cel purtat de Dana) pentru a vă declara niște fashioniste incurabile și un palton lung, nestructurat, pentru evenimente sau ținute care necesită o mică doză de eleganță. Sunt trei piese care pot rămâne în garderoba voastră ani la rând, așa că în mod sigur o să merite investiția!

Ne vedem cu idei fresh săptămâna viitoare, într-un nou episod Trend Challenge! Până atunci nu uitați să citiți și articolul despre paltoanele stylish ale toamnei!

Categorii Video