(P) Forever 21 aduce în România cele mai cool tendințe ale sezonului

FEMALE_GROUP_02_0099

Nu mai am de câţiva ani 21 de ani… şi poate nici tu. Dar asta nu înseamnă nicidecum că nu m-am entuziasmat precum un copil (de 21 de ani sau mai mic) în momentul în care am auzit că Forever 21 îşi face apariţia în România.

Asta pentru că Forever 21 nu e un label care îmbracă numai puștoaicele. A fost de-ajuns să trec prin site-ul lor cu numai câteva clickuri şi deja am găsit o mulţime de piese care se încadrează perfect în tendinţele pentru sezonul de toamnă.

Tricouri cu detalii grafice şi aspect retro

FotorCreated1

Tocmai ce am terminat de văzut Stranger Things, cel mai nou serial-hit de pe Netflix, a cărui acţiune se petrece în anii ’80, şi m-a năpădit nostalgia după tricourile vintage (ce-i drept, eu am prins numai un an din decada în cauză, însă nu pot să le neg farmecul retro irezistibil). Purtate, bineînţeles, alături de o piesă din denim – mom jeans (à la anii ’90), fuste mini (à la anii ’60) sau jachete cu aspect grunge (à la anii ’70).

Accente florale redate pe materiale transparente

FotorCreated2

Fie că e vorba despre broderii florale aplicate pe tulle, dantelă înflorată sau imprimeuri florale pe voal, rezultatul este acelaşi – suav, şi feminin. Ai de ales între variante romantice, precum cămăşile din voal cu print floral, variante flirty, precum rochiile furou din dantelă, ori versiuni edgy, precum crop topurile din tulle sau plasă.

Jachete military

FotorCreated3

Inspiraţia army vine sub forma jachetelor cu siluetă uşor supradimensionată, cu buzunare stil cargo, epoleţi, în nuanţe de kaki sau beige, ori cu print stil camuflaj. Sunt perfecte de asortat atât unui look urban, pentru a completa aerul utilitar, cât şi pentru a echilibra o ţinută girly, precum o rochie furou sau o fustă scurtă.

Piese din tricotaj reiat

FotorCreated4

De la colanţi care pot fi purtaţi ca loungewear, alături de un tricou clasic supradimensionat, la rochii flirty, cu siluete maxi şi decupaje ultra-senzuale de-a lungul gambelor (purtate, pentru contrast, cu tenişi), şi până la fuste conice sau crop tops (care merg purtate atât împreună cât şi separat), piesele din tricotaj reiat au un anume farmec pe care nu ştiu exact să îl explic – probabil e vorba de îmbinarea dintre modul în care se lipesc senzual de siluetă, conturându-i formele, în contrast cu vibe-ul sporty al materialului.

Mâneci clopot

FotorCreated5

Alungesc braţele, le subţiază optic, şi sunt pe deasupra şi extrem de feminine, prin fluiditatea lor ce dau un aer diafan oricărei ţinute cu care sunt asortate. Le-am reperat deja pe podiumuri în colecţiile pentru sezonul de iarnă, şi am constatat cu stupoare că nu am nicio astfel de bluză în garderoba, aşa că abia aştept să le încerc.

Începând din această toamnă, toate acestea, plus nenumărate altele (toate urmărind cele mai recente tendinţe şi cu preţuri irezistibil de accesibile) pot fi găsite în noul magazin Forever 21 din România.

Din însoritul Los Angeles, brandul american aterizează în Bucureşti. Marea deschidere va avea loc în data de 3 septembrie, la mall-ul PARKLAKE, unde primii 300 de cumpărători vor primi vouchere cadou în valoare de 50 Lei. Ne vedem acolo!

Dacă ai ochit deja produse de care simți că nu te poți lipsi, te ajutăm noi cu achiziționarea lor – cu un CONCURS – Intră pe Facebook si alege-ți ținuta favorită Forever 21, iar noi vom extrage 3 caștigătoare ce vor primi vouchere în valoare de câte 100 lei, valabile la deschiderea magazinului din data de 3 septembrie.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici. Succes!

Foto: Forever 21