(P) Concurs Activia Summer: câștigă 5 invitații la pool party cu A List

activia12

Activia este vara aceasta partnerul tău de distracție! Pe lângă gustul super-delicios, Activia de băut îți poate aduce și două bilete la cele mai dorite concerte ale verii. Cum? Simplu: încerci orice Activia de băut și intri pe www.activia.ro – ai acolo toate detaliile. Preferatele noastre sunt noul Activia de băut Piersică și Fructul Pasiunii și Activia Pina Colada.

Pentru că vara aceasta e despre tine și despre experiențe inedite, îți șoptim un secret: noi punem la bătaie cinci invitații duble la cea mai cool petrecere la piscină. Pe 27 iunie v-am pregătit un pool party exclusivist în București, cu mega surprize: de la underwaterselfies la o super ședință foto și multe zâmbete. Vom povesti, ne vom afla secretele și vom fi răsfățate așa cum merităm. Redacția A List va alege cele cinci câștigătoare, cu care va petrece o zi de vară pe care vă garantăm că nu o veți uita!

Ce trebuie să faci?

Ce trebuie să faci?
SHARE (pe Facebook) sau REPOST (pe Instagram) la poza postată de noi folosind #Axperience #ActiviaSummer #Activia și TAG-uiește o prietenă cu care vrei să mergi (în SHARE/REPOST),

Poți câștiga o invitație dublă (pentru tine și prietena ta/prietenul tău) la cea mai tare petrecere de vara aceasta cu ACTIVIA și echipa A List.

Concursul se desfășoară până la data de 20 iunie. Noi vom alege 5 persoane care vor petrece o super zi de vară cu noi, la piscină (împreună cu o prietenă/un prieten). Hai să ne cunoaștem și să ne bucurăm de o zi împreună!

Ce mai aștepți? Nu te-ai înscris deja?

activia9

Ne vedem la piscinăăă!

Foto: Dana Păun

Categorii Lifestyle