(P) Ce mâncăm azi la prânz? Ce spuneți de salata Somon Fumé de la McDonald’s?

mcdonalds1

Știm, desigur: a venit vara, iar costumele de baie așteaptă, pregătite, în dulap, următoarea escapadă la mare. Prin urmare, prânzurile noastre trebuie să fie pe cât de sățioase, pe atât de… light&fresh. Și trebuie asezonate, bineînțeles, cu exerciții sportive diverse, pentru un corp fit pe plajă. (Urmăriți câteva episoade video din In The Sport Light și o să înțelegeți că vorbim serios atunci când ne gândim la un stil de viață sănătos!)

Așadar, ce mâncăm la prânz? Repede (pentru că pauza de prânz nu durează o veșnicie), ușor (să ne păstrăm silueta) și totuși sănătos, cu toate vitaminele și proteinele de care avem nevoie? O salată! Mai exact, ce spuneți de noua salată Somon Fumé de la McDonald’s. De ce? Este pregătită după o rețetă gândită special de chef Nicolai Tand pentru restaurantele din întreaga țară și are un mix inedit de ingrediente.

Astfel, Nicolai Tand, un chef pe care îl îndrăgim mult (vezi aici interviul spumos cu simpaticul Nicolai Tand – putem pune link la video cu Nicolai) continuă colaborarea cu McDonald’s și semnează o nouă salată din colecția à la chef. După Grand Plaisir, anul acesta Nicolai a propus o rețetă la fel de gustoasă, în care păstrează spiritul franțuzesc, cu care ne-a obișnuit și care vine cu nou ingredient-vedetă: somonul afumat. Un ingredient sofisticat, care, alături de un strop de lămâie, mixul aromat de fenicul&mărar și dressing-ul din iaurt cu ulei de măsline pregătit proaspăt în restaurant, compun prânzul ideal.

Vă șoptim și care e secretul care dă gustul special al acestei salate: roșiile cherry, castraveții proaspăt feliați, ceapa roșie tăiată rondele, crutoanele și mixul de salată ales special pentru această ediție sunt ingredientele care completează rețeta lui Nicolai.

Noua salată à la chef este disponibilă în cele 67 restaurante McDonald’s din întreaga țară în ediție limitată, doar până pe 30 septembrie 2016 (mcdonalds.ro sau pe Facebook, AICI).

Categorii Lifestyle