Outfitul perfect pentru o cafea alături de gașca de fete

Rucsac și sandale The 5th Element; Cafea Fortuna Rendez-vous; Rochie H&M

Știm că ești tot timpul în contact cu fetele pentru orice se întâmplă în lume, dar atunci când vă vedeți, sigur te gândești și care ar fi outfitul perfect. Așa că, pe lângă o cafea bună de fiecare dată, iată ce idei de ținute ne-au venit: 

Chiar dacă sunteți mai toată ziua împreună, la birou, în oraș, pe zoom sau, pur și simplu, la telefon, știm cât de mult contează părerea grupului despre outfitul tău. Așa că, pe lângă ceștile de cafea care vă sunt alături în fiecare dimineață, cel mai important element al fiecărui început de zi, este, desigur, lookul tău. Iată ce idei de ținute ne-au venit, inspirate de cel mai prețios moment al zilei. 

She’s a Lady 

Cercei Teilor; Saboți Ginissima; Rochie Parlor; Geantă Diesel

Ce poate fi mai adorabil decât o rochie cu detalii romantice și cu un imprimeu cu buline? Poate că o pereche de saboți într-o nuanță aprinsă de roz sau o pereche de cercei cu pietre prețioase, în nuanțe pastel. Cert este că mai feminin de atât nici că se poate, așa că, mai ales pentru zilele de vineri la birou, urmate de o ieșire cu fetele, alege un astfel de look care va întoarce toate privirile. 

Exotic

Rucsac și sandale The 5th Element; Cafea Fortuna Rendez-vous; Rochie H&M

Asemenea originii cafelei, piepile de inspirație exotică sunt de mare efect, mai ales într-o ținută de zi. Optează pentru o rochie clasică, plisată, pe care să o completezi cu o pereche de sandale și cu un rucsac în nuanțele celor mai frumoase și senzuale reptile. 

Urban Chic 

Cafea Fortuna Rendez-vous; Sandale Loriblu, Tezyo; Hanorac Levi’s; Jeans Pull&Bear

Una dintre combinațiile noastre preferate de vară este compusă dintr-o pereche de jeans lejeri și o pereche de sandale cu tocuri înalte și subțiti. Poate că nu este chiar cea mai confortabilă alegere, dar cu siguranță este extrem de chic. Alege o piesă lejeră pentru partea de sus, precum un hanorac cu un personaj simpatic sau cu un desen abstract. Nu uita de poza de Instagram în care să incluzi și cana de cafea!

Catwalk

Bluză Reserved; Fustă Asos, remixshop.com; Borsetă Laura Olaru; Papuci Zara

Îndrăznește să abordezi un outfit inedit, al cărei piesă-cheie să fie fusta din latex sau din piele. Pune-o în contrast cu un top romantic, dar păstrează aerul cool cu ajutorul unei borsete și al unei perechi de papuci cu un toc mic. 

Iar dacă ar fi să îți facem o recomandare de cafea, îți mărturisim că la birou ne încântă în fiecare dimineață aroma cafelei Fortuna Rendez-vous, lansată în anul 2000, fiind un blend de Arabica, produsul reprezentativ al companiei. (P)

Foto: PR