Outfit Inspiration: Cum asortezi hainele și accesoriile ca Gigi Hadid

La un moment dat, devenise super uncool să porţi lucruri asortate. Aici intra orice – geanta asortată cu pantofii, colierul asortat cu inelul, lacul de unghii asortat cu rujul, şi tot aşa. Orice ţinută care arăta prea matchy-matchy era catalogată drept passe, însă între timp, lucrurile s-au schimbat şi ai liber să asortezi orice vrei (şi, în general, să te îmbraci oricum îţi place!).

Eu una am pus azi ochii pe look-ul lui Gigi Hadid, care se întâmplă să fie şi un outfit inspiration perfect pentru weekend (că tot se apropie). Observi cât de cool este făcută asortarea? Partea superioară a siluetei e în acelaşi ton de oranj, în timp ce partea inferioară e pictată în verde army green, iar accesoriile sunt păstrate în zona neutră a negrului, pentru a lăsa celelalte două culori puternice să iasă în evidenţă.

SHOP THIS STORY:

Mie una îmi place mult ideea de ochelari de soare cu lentile oranj – parcă totul pare deodată mai însorit, nu? În plus, modelul stil aviator se potriveşte cam oricărui tip de fizionomie, deci e universal flatant.

Ochelari de soare Ray Ban – 460 lei – aici

În fotografia de mai sus, Gigi Hadid poartă o pereche de Gucci Princetown slippers, complet cu detaliu din blană. Da, sunt extravaganţi şi iconici şi dacă ţi-i permiţi, sunt un item de colecţie pe care ar trebui să nu îl ratezi, însă chiar dacă nu îţi achiziţionezi fix acest model, nu lăsa totuşi să treacă această vară fără să porţi o pereche de slippers. Nici nu îţi poţi imagina cât de comozi şi de versatili sunt până nu îi pui în picioare. Ai încredere în mine!

Slippers Gucci – 850 euro – aici

Când vine vremea caldă, parcă nu îţi mai vine să îţi cumperi haine groase, nu-i aşa? Însă ia în considerare că un hanorac este util în zilele sau serile răcoroase de vară, iar cel de mai jos are şi un decupaj discret la nivelul umărului, care îi dă un aer cool.

Hanorac River Island – 150 lei – aici

Nici nu cred că mai am nevoie de vreun argument ca să te conving că un trench coat cu croială clasică şi într-o nuanţă neutră, e o investiţie care merită făcută, căci îl vei purta ani de-a rândul cu absolut orice fel de ţinută.

Trench coat Closed – 2.755 lei – aici

În momentul de faţă, genţile de dimensiuni mici sunt în topul tendinţelor în materie de accesorii, însă dacă ai de transportat ceva mai multe obiecte, optează pentru un duffle bag (care se poate dublă şi drept accesoriul perfect pentru călătorii, sub formă de bagaj de mână).

Geantă Derek Lam – 3.370 lei – aici

Pantalonii de mai jos sunt nu numai flatanţi pentru siluetă (au talia înaltă iar cordonul accentuează cea mai îngustă parte a siluetei), ci sunt şi realizaţi dintr-un material light şi aerat, perfect pentru primăvară şi vară.

Pantaloni H&M – 159 lei – aici

Foto: hepta.ro