Otravă la LOVE IS FUN, despre prima sa experienţă: “Am crezut că va fi un film cu Rocco Siffredi, dar a fost Nea Mărin Miliardar”

Cristian Şimonca (Otravă) a fos invitatul nostru de miercuri la “Love is Fun”. Gaşpar şi Nicolai au discutat cu el despre adolescenţă, dragoste, despre cum e să scrii pentru publicul feminin şi despre căsnicia cu Diana Enciu (Fabulous Muses). Spre finalul emisiunii, au urmat cele 10 întrebări despre sex din cutia roz, la care Otravă a răspuns pe cât de funny, pe atât de sincer:

Cum te poate stârni soția ta?

Nu trebuie să facă ceva anume. Mi se pare sexy în tot felul de momente și ipostaze. Adică, e suficient să o văd. Nici nu trebuie să fie neapărat dezbracată. Cumva, dacă o vezi îmbrăcată, o vei vedea și dezbrăcată, așa că mă poate stârni și dacă are ceva pe ea. Ceva frumos, ceva ca lumea, să fie materialul bun. Ha, ha, ha!

Cât de des te masturbezi?

Zilnic, și uneori o dată la patru luni. Înainte foloseam lentile de contact pentru că mi-am stricat vederea. Dar acum e atât de vizibil, încât trebuie să port ochelari. Am încercat să mănânc morcovi. Mâncam și trei pe zi, la un moment dat mancam numai morcovi, și… nimic…

Există vreo diferență între “a face dragoste” și “a face sex”?

Cred că sunt momente în care faci dragoste și momente în care faci sex. Cred că e vizibil atunci când faci dragoste.

Care a fost cea mai nasoală experiență sexuală?

Prima. Era mult prea mare presiunea. Plus că îmi imaginam că totul va fi altfel. Am crezut că va fi un film cu Rocco Siffredi sau cu Ron Jeremy, când, de fapt, a fost “Nea Marin Miliardar” sau “Garcea și Oltenii”.

Ce vârsta aveai?

Vreo 16 ani…

Ai tauaje în zonele intime?

Nu. Toate tatuajele mele sunt la vedere. Pe mâini.

Ce părere ai despre a face sex beat?

Înainte de a face sex, beau ca să uit. Ha, ha, ha. Mi s-a întâmplat să beau prea mult și să mă cred Zorro, iar acasă să nu-mi mai găsesc sabia și trebuia să îi fac un “Z” cu degetul. Prea mult alcool înseamnă prea putin sex.

Cât de importantă este fidelitatea pentru tine?

Când întâlnesti persoana potrivită, nu cred că e nevoie de alte shotcut-uri spre fericire. Asta cred eu. Dar, dacă întrebi un cuplu de swingeri bătrâni din Germania, îți vor spune altceva.

Ai înșelat vreodată?

Nu.

Care a fost recordul tău personal? De câte ori ai făcut sex într-o singură zi?

Eram mai mici și aveam un prieten care a fost la prostituate. Când a iesit de acolo ne-a spus că a avut “7 numere”. Noi, ceilalți băieti de la bloc, ne-am mirat foarte tare și l-am pus să ne explice cum a făcut. Și ne-a spus că a dat de 7 ori din fund.

Ai făcut vreodata sex în casa părinților?

Am trăit cu părinții până la 18 ani. Unde era să o duc?

Vezi întreaga emisiune aici: