Cum arată casa în care se vor muta Orlando Bloom și Katy Perry

Anul acesta, în plină epidemie de coronavirus, tot mai multe cupluri de celebrități par să-și investească banii în proprietăți exclusiviste. Orlando Bloom și Katy Perry se pregătesc să investească și ei aproape 10 milioane de dolari pe o proprietate în Montecito, California. Cuplul – care s-a logodit în februarie 2019 – și-a ales acest conac superb, înconjurat de lacuri, verdeață și de o livadă de citrice.

Proprietatea de 9.884 de metri pătrați include o casă principală de 8.000 de metri pătrați, o casă de oaspeți și o clădire-birou. Clădirea principală are șase dormitoare și 14 băi – și cinci acri de teren. În interior, există o sală de luat cina, un living superb, o sală de gimnastică, o cramă de vinuri și o bucătărie. Suita dormitorului principal are un dressing mare, cu băi și un duș de aburi.

În exterior, există o piscină cu dimensiuni generoase și o groapă cu koi, un garaj suficient de mare cât să încapă patru mașini, iar dacă vor să fac sport Orlando Bloom și Katy Perry vor avea la dispoziție propriul teren de tenis.

Există, de asemenea, o curte de lux curte cu bucătărie în aer liber și mese în aer liber. Grădinile superbe includ și o livadă de citrice. Proprietatea a fost construită în 2011 și a suferit renovări în 2019. Acum își așteaptă noii proprietari.

FOTO:Hepta

Categorii Lifestyle