Organic Days Festival, sărbătoarea naturii

cover

Cerul și pământul, apa și focul, copacii și câmpurile, munții și mările, oamenii și animalele: toate sunt parte din natură. Pentru că natura este esența vieții, ii dedicăm o petrecere organică, așa cum merită. Sâmbată și duminică, pe 16 și 17 iulie, cele mai înverzite locuri din centrul capitalei, Grădina Verona, J’ai Bistrot și Grădina Sticlarilor, se deschid pentru publicul din oraș cu activități informative și reacreative, produse și meșteri care manifestă alternativa organică a vieții de oras: Organic Days – festival de trai simplu, frumos și sănătos. Sună bine, nu-i așa?

În grădinile verzi ale orașului, printre copaci, flori și miresme variate, se adună laolaltă comunități, idei și proiecte care inspiră lumea. Oameni conștienți, care fie că lucrează organic, fie au ales să traiască simplu și autentic, cu atenție pentru toate resursele de hrănire a corpului, minții și sufletului. Organic Days aduce împreună fermieri, artizani, artiști culinari, meșteri, speakeri și muzicieni pentru două zile bio.

Cea de-a 5-a ediție a carnavalului Organic Days  înseamnă mai multă apropiere de natură, înseamnă o sărbătoare pe ritmuri bio dedicată celor care simt și trăiesc organic. Cei prezenți vor putea participa la ateliere, seminarii și discuții legate de un trai de viață natural și echilibrat, vor putea degusta și cumpăra produse crescute natural, cât și bunătăți gătite cu drag, vor testa cosmetice realizate din ingrediente atent alese, vor avea ocazia sa cunoască artizani și meșteșugari iscusiți. Muzica, practicile de yoga, tehnicile de relaxare vor avea și ele locul lor  de cinste in cadrul festivalului.

Pe parcursul celor două zile, copiii vor avea ateliere și seminarii special organizate pentru ei. Se vor putea juca în voie în cele mai inverzite grădini din oraș, vor putea participa la activități de dezvoltare și stimulare a imaginației, cât și la clasele de yoga dedicate lor.

Organic Days se deschide sâmbătă în zori, începând cu ora 10:00 și se desfașoară în cele 3 locații partenere. Accesul în zona de târg, seminarii, conferințe și activități pentru copii este liber.

Categorii Lifestyle