Organic Christmas: festivalul Crăciunului Verde are loc pe 17 şi 18 decembrie la Point Art Hub

organic

Dacă te numeri printre susţinătorii curentului green living, dă o fugă pe 17 şi 18 decembrie la Point Art Hub (strada Eremia Grigorescu nr. 10) la festivalul Organic Christmas. Te aşteaptă o mulţime de cadouri ecologice create de artizani și designeri locali, un bistro unde poți servi hrană bio vegetariană sau vegană, un Vitamin Bar cu juice-uri, ceaiuri și smoothies super sănătoase, o zonă de terapii pentru trup și suflet, concerte live, workshop-uri și prezentări dedicate stilului de viață sănătos.

Dimineața te înviorezi cu o sesiune de ashtanga yoga alături de Alexandra Solomon, iar după practică cobori la Prana Vitamin Bar, unde te energizezi cu sucuri din fructe și legume proaspăt stoarse ca să îți încarci bateriile pentru o zi întreagă. După ce te-ai hidratat, te poți muta la Demmers Tea Bar unde te încălzești cu ceaiuri bio și cafele organice. E bine de știut că tot de la Demmers Teahouse poți să îți iei și cadouri faine de Crăciun, că tot e sezonul de ceai.

La ora prânzului, eşti invitat la masă într-un loc primitor, unde te poți desfăta cu mâncăruri savuroase și prăjituri delicioase pregătite pe loc de Ioana de la East of Kitchen și de raw vegan chef-ul Ștefan Niță. În plus, ai în meniu supe, paste, ratatouille cât să nu-ți pui pofta în cui! Totul gătit proaspăt în stil vegetarian sau vegan.

După masă, ești așteptat de terapeuții cu mâini de aur de la Centrul Shakti și de la studioul Dor de Mine, care te vor energiza cu sesiuni de masaj și terapii corporale. Circuitul continuă cu o sesiune de eco shopping. Vino la târgul de Crăciun unde ai pregătite cadouri pentru cei dragi făcute din materiale naturale: lână, lemn, metal sau ceramică. Va fi prezent un grup de designeri și creatori pasionați de green living care vor aduce publicului ce au ei mai bun în materie de cadouri de Crăciun: jucării din materiale prietenoase, șaluri de lână, mănuși și căciuli, bijuterii și accesorii de corp, cosmetice 100% natural, ceaiuri și cafele organice, pâine de casă cu maia, dulciuri sănătoase și alte surprize de iarnă.

Nu poți pleca de la festival fără să te bucuri măcar de unul dintre concertele live din mansarda Point. Pentru iubitorii de muzică jazz, soul sau funk, duminică după amiază, invitat la Organic Christmas este Electric Brother, care îi va încânta pe cei prezenţi cu piese speciale.

Categorii Lifestyle