Ora de hidratare

hidratarea pielii

Hidratarea pielii este cel mai cunoscut secret de beauty. Şi totuşi, puţine femei ţin cu adevărat cont de el şi îl consideră o etapă esenţială a ritualului de îngrijire al pielii, indiferent de vârstă. Mai mult, studiile arată că atunci când cumpărăm o cremă nouă, suntem mai degrabă tentate să ne îndreptăm atenţia către un brand care ne sună cunoscut sau să facem alegerile în funcţie de parfum sau de textură. Şi asta chiar dacă susţinem că suntem în căutarea unui produs, care să livreze rezultate imediat.

Cu o tradiție de peste 40 de ani, specialiştii Phyt’s au creat gama Aqua Phyt’s -o serie de produse organice și naturale, care să hidrateze pielea în profunzime, dar a căror aplicare să devină totodată o experienţă senzorială. În plus, pentru rezultate cu adevărat spectaculoase, Phyt’s este un brand de skincare sinonim cu folosirea în premieră a acidului hialuronic  de origine naturală în formula produselor sale.

Un ingredient activ cu puteri miraculoase în ceea ce priveşte hidratarea pielii, acidul hialuronic de origine vegetală se obţine prin fermentația grâului și a porumbului. Acesta este prezent în mod natural în țesuturi și contribuie la hidratare prin absorbția și retenția apei, comportându-se ca un burete organic”.

Îmbogăţită cu acid hialuronic, dar şi cu alte ingrediente active eficiente (extract de aloe vera, ulei de alune, ulei de jojoba și macadamia etc), gama Aqua Phyt’s are toate beneficiile unui  tratament facial cu ingrediente 100% naturale, certificate BIO. Apa micelară hidratantă, elixirul hidratant, fluidul hidratant pentru ten normal şi mixt, crema hidratantă pentru piele uscată, crema ultra-hidratantă pentru pielea foarte uscată sau masca gel hidratantă sunt alegeri demne de luat în calcul atunci când vrei să ai grijă de pielea ta ca la carte.