Optimism și multă culoare, în cea mai nouă prezentare Agatha Ruiz de la Prada

Primăvara -vara lui 2021 va fi o provocare și o invitație la culoare, fantezie, bucurie. Așa a gândit Agatha Ruiz de la Prada cea mai nouă colecție a sa- ca o rezistență la vremurile în care trăim, o invitație la evadare într-o lume multicoloră și plină de viață.

Colecția a fost inspirată dintr-o călătorie a designerului în Guineea Ecuatorială, anul trecut, iar Agatha a continuat pe această idee optimistă și extrem de colorată, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Ornamentele de flori, inimi, dungi, litere și curcubee realizate din sticlă reciclată multicoloră- toate oferă un spectacol care ne bucură privirea.

Jocul său de culori și celebrarea exuberantă a vieții au făcut front comun pentru această colecție. Rochii, fuste, tunici din organza în trei culori, kaftanele cu stele, rochii de bumbac, accesorii în țesături africane- toate au triumfat pe podiumul de la Madrid în cadrul Fashion Week.

Această odă pentru propriul paradis este exact ceea ce avem nevoie acum, pentru a ne reaminti că viața este un carusel de culori și că trebuie să continuăm să visăm la un viitor mai bun. Este în mâinile noastre să realizăm acest lucru., spune Agatha Ruiz de la Prada.