Oprah Winfrey: 5 reguli de urmat pentru o viață mai bună

Poate că nu ești genul de persoană care să asculte tot ceea ce se vorbește în jurul ei, însă avem pentru tine 5 reguli de la Oprah Winfrey, pe care cu siguranță o să vrei să le urmezi.

Echilibrul este cheia

Oprah Winfrey a explicat într-un interviu faptul că o viață echilibrată este mult mai sănătoasă. Mergând pe premisa că poți avea tot ce îți dorești, însă nu poți avea tot ceea ce îți dorești în același timp, Oprah subliniază rolul pe care îl joacă timpul în felul în care ne organizăm viața.

Be your own kind of beautiful

Stereotipurile și felul în care lumea crede că ar trebui să arăți nu ar trebui să te afecteze. Iubește-ți corpul și schimbă ceva la acest capitol doar dacă vrei și simți cu adevărat, nu pentru a-i mulțumi pe alții.

Fă-ți timp pentru tine  

O dată sau de două ori pe zi, fă-ți timp pentru tine și incearcă să îți pui în ordine gândurile. E un exercițiu excelent pentru minte si suflet.

Fii recunoscător

Încă de la răsăritul soarelui, fii recunoscător pentru ceea ce ai și pentru viața pe care o trăiești. Renunță să te mai stresezi pe tema micilor detalii care îți pot strica ziua.

Trăiește DOAR în prezent

Într-un interviu în care vorbea despre secretele succesului și cheia spre fericire, Oprah a declarat că cel mai mare rău pe care ți-l poți face singur este să trăiești în trecut.

Categorii Lifestyle