Obsesii urbane: cafea delicioasă și pantofi spectaculoși

mihaela-glavannespresso_1

Cred că n-aș putea trăi fără cafea. Dar, ce spun?! Cred că nici n-aș putea să fac vreun pas dimineața fără ceașca mea de cafea delicioasă. Și, oricât de mult mi-ar plăcea să trăiesc pe o plajă, unde până și flip-flopșii ar fi opționali, nu-mi imaginez viața fără pantofi. Unii cât se poate de speciali, unii care să mi se potrivească asemenea pantofului de cleștar din poveste: perfect. Așadar, bucuria a fost cu atât mai mare când am aflat că designerul Mihaela Glăvan a lansat colecția de toamnă-iarnă 2016/2017, cu un model de pantofi iconic (chiar cel din fotografia de mai sus), inspirat de personalitatea noului aparat CitiZ by Nespresso. Pantofi și cafea, asta da bucurie!

Colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 semnată de Mihaela Glăvan pornește de la căutarea omului modern, aflat într-o continuă evoluție. Înfățișarea și energia Orașului sunt dramatizate într-un puzzle luxuriant de piese, propunere a unei noi ordini în aspirația umană. Două aripi care formează o inimă gata să își ia zborul – motiv recurent – sunt redate în feluri distincte pe parcursul întregii colecții. „Aripile, luate fie împreună, fie separat, accentuează ideea dematerializării, a desprinderii către noi orizonturi ale creației și ale vieții, dar și cea a schimbărilor pe care se impune uneori să le facem în viețile noastre”, explică Mihaela Glăvan.

Bocancii gladiator cu accesorii metalice, botinele cu șireturi și talpă flat supradimensionată, gențile de tip rucsac din piele texturată sunt doar cîteva dintre elementele de referință ale sezonului. Aceste piese, împreună cu celelalte elemente ale colecției, redau expresia rafinată a pașilor parcurși de omul modern în universul Orașului.

mihaelaglavannespresso

„Colaborarea dintre Nespresso și Mihaela Glăvan reprezintă o încununare a două viziuni de design excepționale: cea a unui designer român, purtător al ADN-ului local, alături de expresia iconică a noului aparat CitiZ by Nespresso”, declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.

Definit prin excelență de un design industrial, puternic urban, aparatul CitiZ exprimă vibrația extraordinară și stilul de viață alert al marilor orașe ale lumii, fiind piesa centrală a colecției Nespresso din această toamnă. Produsul încorporează aceeaşi tehnologie remarcabilă şi presiune de 19 bari pentru care sunt deja recunoscute aparatele Nespresso, versiunea CitiZ&Milk oferind şi posibilitatea de a prepara reţete gourmet, cu spumă de lapte proaspăt.

Colecția semnată Mihaela Glăvan poate fi vizionată în showrooom-ul designerului din Strada Sabinelor 104.

Elementul de inspiraţie al colaborării – noul aparat CitiZ by Nespresso – este disponibil în Nespresso Boutique din Calea Dorobanți 210, online de pe www.nespresso.ro.