Obsesii olfactive: cele mai noi parfumuri

parfumuri

Odată cu noile lansări din industria parfumeriei, suntem puse în faţa unor alegeri dificile. Chiar dacă toate sunt extrem de tentante, doar una dintre esenţele de mai jos ţi se potriveşte perfect. Împărţite pe tipologii (divă, egocentrică sau romantică), parfumurile pe care ţi le recomand azi stârnesc emoţii puternice şi au toate şansele să se transforme în obsesia ta olfactivă.

 Atitudine de divă

Diva Emanuel Ungaro

Diva zilelor noastre are o personalitate magnetică. Profită de libertatea deplină pe care şi-o asumă. Şi nu iese în evidenţă prin prisma felului în care arată, ci a atitudinii. Ca un tribut adus acestui personaj independent şi stăpân pe sine, Emanuel Ungaro semnează o creaţie olfactivă îndrăzneaţă. La Diva e un melanj al notelor delicioase de zmeură şi pere zemoase, condimentate de piper roz sau dulci de miere şi vanilie. Creat de Marie Salamagne, La Diva e o compoziţie florală fructată gurmandă, care te binedispune instant şi îţi reaminteşte cât de specială eşti.

Love Story

Love Story Eau de Toilette

Fiecare poveste de dragoste este strâns legată de o aromă inconfundabilă, cu care asociezi unul dintre parteneri. Te asigur că un bărbat îndrăgostit, oricât de neatent e în alte situaţii, ţi-ar recunoaşte parfumul dintr-o mie. Mai ales dacă tu porţi noua variantă a parfumului Love Story de la Chloé.

Disponibilă acum şi ca apă de toaletă, esenţa te duce cu gândul la plimbări mână în mână, la nerăbdarea îndrăgostiţilor de a se revedea şi la fluturi în stomac. Cu note de floare portocal, de flori de cireş şi de condurul doamnei, Love Story Eau de Toilette este mai fresh şi mai senzuală. Seducţie pură, care aşteaptă să îmbrace pielea dezgolită, într-o nouă viziune a lui Anne Flipo.

Adevăr sau provocare

I AM, Eisenberg (Douglas)

Feminin şi extrem de senzual, I AM de la Eisenberg e un parfum potrivit pentru o narcisistă. O armă redutabilă din arsenalul seducţiei al oricărei femei, care vrea să meargă la sigur, creaţia olfactivă îmbină notele de zmeură cu cele de piper, magnolir, lemn de santal şi ambră. I AM este despre tine, despre emoţiile tale, despre părţi bune şi părţi întunecate ale personalităţii tale, pe care nu ţi-e teamă să le împărtăşeşti şi celorlalţi. Dimpotrivă. Chiar îţi place să îi provoci cu mici secrete.