”Oameni” – 27 de artiști și persoane publice își unesc vocile în sprijinul luptei împotriva pandemiei

de la oameni pentru oameni

Andreea Esca, Smiley, Margareta Pâslaru, Maia Morgenstern, Florin Calinescu sau Cabral sunt doar câteva dintre vedetele care au înregistrat o nouă versiune a piesei lui Aurelian Andreescu – ”Oameni” – un îndemn la solidaritate și sprijin pentru sistemul medical.

În contextul vremurilor dificile pe care le traversează România și întreaga lume, 27 dintre cele mai cunoscute personalități din spațiul public autohton și-au unit vocile pentru un mesaj emoționant:“Oameni, voi oameni, semanăți cu iubire, câmpia din voi”.

Noua versiune a piesei lui Aurelian Andreescu “Oameni”  a fost realizată la inițiativa Roton și este un îndemn la solidaritate și sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat în aceste zile, fiind o invitație la donații către Asociația Dăruiește Viață, care construiește spitalul Modular 1 Elias pentru a crește numărul de paturi pentru pacienții cu COVID-19.

View this post on Instagram

Am sunat niste prieteni si-am adus om langa om printr-un telefon pentru a sustine campania @daruiesteviata – #ReusimImpreuna. Ce se intampla mai exact? @daruiesteviata ridica Spitalul Modular 1 Elias, pentru a creste numarul de paturi pentru pacientii cu COVID-19. Totodata, acestia achizitioneaza si doneaza catre spitalele din tara echipamente de protectie, echipamente si aparatura medicala necesare medicilor pentru protejarea lor si salvarea pacientilor. Ce poti tu sa faci: Doneaza prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donatie unica de 2 euro, valabil doar pe teritoriul Romaniei) Doneaza online pe www.daruiesteviata.ro Daca esti o companie, poti sponsoriza actiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza ————————————————- @cabralibacka @smiley_omul @connectr @deliarusss @maiamorgensternoficial @amaliaenache @mihail.official @f.calinescu @tudorionescu @flyprojectofficial @mihaimorar @pauliorga @cosminselesioficial @andreeaesca Margareta Paslaru @ginapistol @domnul_dani @musiugoe @adriansina @danarogoz @virgiliantuofficial @brujahahaha @sanziananegru @bloguluotrava @soreonline @florianrus @valeriastoicamusic @jeangavril @pavelbartos

A post shared by ROTON MUSIC (@rotonmusic) on

În ordinea apariției, Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Calinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Seleși, Andreea Esca, Margareta Pâslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Sînă, Dana Rogoz, Virgil Ianțu, Bruja, Sânziana Negru, Otravă, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril și Pavel Bartos iau parte la clipul postat pe conturile de socializare Roton, unde fiecare interpretează un vers din piesa lui Aurelian Andreescu , compusă de Marius Țeicu, lansată în 1973.

Artiștii și personalitățile publice care reinterpretează această piesa vă invită să rămâneți oameni oricât de grele ar fi condițiile pe care le trăim în aceste zile și să vă îndreptați cu dragoste către cei din jur, aflați în nevoie.

Ce poți face tu:

– Donează prin SMS, la 8826, cu mesajul IMPREUNA (donație unică de 2 euro, valabil doar pe teritoriul României)
– Donează online pe www.daruiesteviata.ro
– Dacă ești o companie, poți sponsoriza acțiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza

Banii sunt folosiți de asociația Dăruiește Viață pentru construcția și dotarea spitalului modular 1 Elias și pentru dotarea spitalelor din țară cu echipamente de protecție, echipamente și aparatură medicală necesare medicilor pentru protejarea lor și salvarea pacienților.

Categorii Lifestyle