O vară parfumată cu cele mai apreciate arome unisex

parfum unisex

Iată care sunt cele mai apreciate parfumuri unisex- de nișă sau comercializate la scară largă. Încântă-ți simțurile cu parfumuri care te scot imediat din anonimat.

Le Labo

Inspirat din atmosfera coastei vest a Americii, Le Labo Santal 33 are arome de cardamom, de iris și de violete, combinate cu note de piele și de mosc, care rezultă într-un parfum perfect, potrivit ambelox sexe. Chiar dacă este un parfum statement, nu este copleșitor și se potrivește în orice ocazie.

Byredo

parfum unisex

Byredo Blanche este construit pe baza percepției culorii albe, ce denotă puritate, inocență. E un parfum care se integrează perfect în natură, cu note de trandafir, bujor, violete, mosc și santal.

Escentric Molecules

parfum unisex

Molecule 01 este un parfum unic, deoarece are un singur ingredient. Formula Iso E Super permite aromei să miroasă diferit în funcție de persoana care îl poartă, așa că e perfect pentru a fi împărțit cu prietenii, iubitul, iubita etc.

Yves Saint Laurent

ysl

Libre Eau de Parfum Intense este reformulat pe baza prfumului clasic Libre Parfum. Libre Eau de Parfum Intense este cum îi spune și numele – mai persistent, mai puternic, datorită notelor de flori de portocal și de vanilie și este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară.

Heretic Parfums

parfum unisex

Pistil Whip este un parfum new-yorkez, care a fost creat în urma unei întâmplări inedite: creatorul parfumului a fost jefuit și lovit cu patul unei arme într-o seară, în timp ce mergea spre casă. În ciuda numelui, parfumul este unul blând, cu note florale și cu un ”strat afumat”.

Calvin Klein

parfum unisex

CK One este un clasic unisex, poate chiar primul astfel de parfum care a existat vreodată. Cu note curate de bergamotă, cardamom, ananas, parfumul îți va aminti mereu de primăvară-vară.

Jo Malone

parfum unisex

Multe dintre parfumurile Jo Malone sunt unisex, dar această combinație English Oak&Hazelnut, cu arome lemnoase și de alune, face ca acest parfum să iasă în evidență și este potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. În plus, este foarte persistent, așa că poate fi aplicat fără grijă dimineața, iar aroma se va simți până seara.

Francis Kurkdjian

Aqua Universalis Cologne radiază datorită notelor de bergamotă, mosc alb și florilor de portocal și de sângele voinicului, care îl fac să pară ca o adiere de aer proaspăt.

Dior

dior

Dior Spice Blend încapsulează ideea de toamnă, dacă preferi această direcție olfactivă, cu un mix de scorțișoară, de ghimbir și de rom. Pe măsură ce-l inhalezi, parcă simți aroma frunzelor căzătoare.

Tom Ford

tom ford

Tom Ford- Black Orchid – O aromă ”întunecată”, care se remarcă prin amestecul de flori și de trufe negre, coacăze și bergamotă. Este un parfum greu, potrivit pentru seară.