O schiță cu potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle a fost dezvăluită

Nu mai e mult timp până la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle – cei doi au stabilit o dată oficială pentru eveniment: 19 mai – ceea ce înseamnă că pregătirile sunt în toi.

Bineînțeles, ca și în cazul nunții Prințului William și a lui Kate Middleton, Palatul Regal încearcă să țină totul cât mai în secret până în momentul evenimentului, însă unele detalii au început deja să iasă la suprafață – cum ar fi faptul că, în loc de tradiționalul tort cu fructe (un clasic al nunților regale în Marea Britanie), Harry și Meghan vor avea un tort cu aromă de banane (preferatele Prințului).

Cea mai râvnită informație este, totuși, legată de rochia de miresă – toată lumea se întreabă la ce designer va apela Meghan… și e posibil să fi fost dezvăluit deja numele său.

Revista People a primit confirmare din partea casei Inbal Dror, un brand de rochii de mireasă couture, că labelul a trimis o schiță către Palatul Regal. Am primit o solicitare din partea Familiei Regale să trimitem o schiță de rochie de mireasă. Din păcate, restul informațiilor sunt secrete și nu putem divulga mai mult”, a declarat un purtător de cuvânt al brandului.

Publicația TMZ a obținut, însă, o copie a schiței potențialei rochii de mireasă a lui Meghan, pe care a publicat-o seara trecută.

Ca și în cazul rochiei de mireasă a Prințesei Diana, Casa Regală va avea cu siguranță pregătite mai multe ținute pentru ceremonie, astfel încât să se asigure că apariția lui Meghan va fi o surpriză veritabilă pentru toată lumea.

Chiar dacă Meghan nu va îmbrăca, probabil, rochia din schițele de mai jos, măcar avem o idee legat de preferințele sale – creațiile lui Inbal Dror au ca laitmotiv detaliile complexe, minuțioase, și includ adesea accente cât se poate de feminine, cum ar fi inserțiile din voal transparent, decolteurile adânci sau accentele din dantelă.

Un lucru e cert – indiferent ce designer va crea rochia de mireasă a lui Meghan, acesta va ajunge să profite din plin de The Meghan Effect – un boost de popularitate pe care deja l-au înregistrat cam toate labelurile pe care actrița le-a purtat de la logodnă încoace (mai multe detalii despre asta, aici).

Foto: hepta.ro, TMZ

CITEȘTE ȘI:

Lucruri pe care nu le știai despre rochia de mireasă a lui Lady Di