O oază de liniște: experiența Urban New You Retreat!

Se spune că înţelepciunea vine odată cu vârstă. Însă noi credem că ea vine odată cu experienţele pe care le acumulezi. Nu cunoştinţele şi informaţiile dobândite te maturizează, ci acele trăiri care te învaţă să descoperi, piesă cu piesă, puzzle-ul inedit al personalităţii tale. Antrenamentele de yoga îi vor oferi minţii agerime şi claritate, astfel încât vei putea să îţi organizezi mai uşor gândurile. Clasele de pilates şi stretching îţi vor arată care sunt limitele şi puterea corpului tău. Iar meniul vegan sau cleanse, pe baza de sucuri JUICEit proaspăt presate le rece îi va oferi corpului tău o binemeritată pauză, iar ţie, o perspectiva nouă asupra stilului alimentar.

Ce vei experimenta la Urban New You Retreat? Urban New You Retreat este mai mult decât un SPA şi nicidecum o tabără de slăbit. Nu vorbim nici despre recompense, nici despre restricţii şi, cu siguranţă, nu îţi promitem o transformare magică.

New You Retreat îţi oferă, însă, tot suportul de care ai nevoie pentru a lua decizii mai sănătoase, demonstrându-ţi că te vei simţi grozav în pielea ta, şi învăţându-te cum să îţi construieşti stilul sănătos de viaţă şi să te bucuri de beneficiile sale, chiar şi după încheierea programului.
Ştim că un meniu adecvat constituie o sursă grozavă de energie, suntem conştienţi de nevoile şi dorinţele corpului pentru a se simţi în formă şi am descoperit cum să redăm starea de bine şi calmul unei minţi încărcate. Despre asta este New You Retreat şi asta vrem să împărtăşim cu tine.

Bineînţeles, asemenea multor participanţi, ai putea descoperi că New You Retreat îţi oferă, totodată, şansa de a scăpa de kilogramele nedorite şi de a-ţi contura silueta. Pentru noi, însă, pierderea în greutate este doar un binevenit efect al programului, nicidecum obiectivul său principal, și anume de a învăța cum să adopţi un stil de viaţă echilibrat, benefic la exterior, dar şi pe interior. La finalul New You Retreat ne dorim ca participanţii să devină conştienţi de alegerile sănătoase şi inteligente pe care le au la dispoziţie şi să înţeleagă că un stil de viaţă sănătos implică, în mod automat, o minte limpede şi sănătoasă. Până la urmă, puterea corpului nostru depinde de claritatea gândurilor, iar echilibrul corp – minte – suflet este primul obiectiv pe care ne dorim să-l atingem în cadrul programului.

Ai curajul să dai mâna cu adevărata tu şi acceptă să ni te alături într-un cadru intim, chiar în inima oraşului, la Mind Evolution Society, un spaţiu cu o energie bună, aparţinând Bucureştiului aristrocrat de odinioară. Te aşteptăm pe Stradă Lunei, 5 să intri în atmosfera de relaxare la care te îmbie spaţiile generoase şi curtea interioară ferită privirilor (curioase) din exterior.

Locurile sunt limitate la 20, iar înscrierile se fac aici.

Categorii Lifestyle