O nouă selecție de designeri români la A list Designers boutique 

Din 1 noiembrie, A list Designers boutique te așteaptă cu o nouă selecție de designeri români. Așa cum te-am obișnuit în ultimele 3 luni, o să fim acolo săptămânal pentru a-ți prezenta cele mai cool piese, dar mai ales pentru a-ți stârni curiozitatea. Crede-ne, chiar ai toate motivele să ne faci o vizită! 

A list Designers boutique își ia la revedere de la prima serie de designeri români pe care i-a avut alături în ultimele 3 luni. 31 octombrie este ultima zi în care poți găsi acutalele branduri, însă nu te întrista, din 1 noiembrie te așteptăm cu o nouă selecție de creatori români, extrem de variată, care te va surprinde cu tot felul de lucruri care, suntem siguri, că vor deveni fie piesele tale preferate, fie cadourile perfecte pentru cei dragi. 

Brush by MG
Undress
Lucia Olaru

Din 1 noiembrie te vei întâlni în spațiul din București Mall Vitan cu designeri și branduri precum Claudia Castrase, Lucia Olaru, Corina Boboc, Muna, Mizza Jewelry, Undress, En privee, Concept a trois sau Antante. Nouatatea este că de acum înainte și domnii se vor putea bucura de shopping la A list Designers boutique. The Costume și Atelier Hamza vor aduce piesele-cheie din atelierele lor. 

The Costume

Pentru că ne-am dorit ca boutique-ul să fie complex și complet, îi vei găsit aici și pe cei de la Deplin, cu produsele lor de skin care, dar și delicioasele lumânări cu ceara din soia de la Iz de poveste. Vei afla la prima vizita cum de lumânările pot fi delicioase! Și pentru că nu putem vorbi despre coolness fără măcar un tatuaj, ni se alătură și cei de la Flash Tattoos, cu celebrele lor modele de tatuaje, dar și cu linia de bijuterii. 

Mizza Jewelry
Flash
Iz de poveste
Deplin

Mai jos găsești întreaga listă de nume pe care le vei găsi aici de săptămâna viitoare. Nu uita să ne verifici constant conturile de Instagram și de Facebook, dar și site-ul, desigur, pentru toate noutățile și ideile de styling, de cadouri sau, pur și simplu, de shopping:

BRUSH BY MG, Claudia Castrase, The Costume, Di-te wear, Parapli Soleil, Ladies Codes, Antante, En privee, Corina Boboc, Undress, Prenom G, Lucia Olaru, Couture de Marie, Concept a trois, Laura Badea, Exclusives, Iz de poveste, Mizza Jewelry, Sweet Paprika, Zori the Brand, La Vie en Dore, Flash Jewellery, A&Little SHE, Deplin, Dot’s, Atelier Hamza, Muna.

A list Designer boutique este un proiect în colaborare cu București Mall Vitan, prezentat de Mastercard. 

Foto: PR