O masă copioasă alături de Tudor Ionescu – Fly Project

Hey, A listers!

Azi am fost la Chefs. Experience unde am luat masa alături de Tudor Ionescu, de la Fly Project.
Pe Tudor îl știam de mult, pentru că am dansat până în zori pe multe din piesele trupei sale și a lui Dan Deneș, dar nu avusesem niciodată ocazia să stăm vorbă sau să luăm masa împreună. Cu toate că se descrie a fi un ”băiat foarte bine ținut cu picioarele pe pământ”, trebuie să recunosc că a fost unul dintre cele mai amuzante interviuri pe care le-am făcut, pentru că Tudor e mereu pus pe glume și are câte un răspuns neașteptat pentru fiecare întrebare. Pentru că de arsul caloriilor de ocupă azi Raluca, Tudor și-a comandat o porție imensă de coaste, cu cartofi prăjiți, care au nu mai puțin de 920 calorii.

Azi, însă, e o ocazie specială, pentru că în mod normal Tudor nu ar comanda o asemenea ”nebunie”. El a reușit să slăbească destul de mult în ultima vreme, printr-o rețetă relativ simplă: fără carbohidrați și multă ambiție.

Pentru a arde caloriile, Raluca a făcut un antrenament de tipul hight intensity interval training, în aer liber, și a alergat șase kilometri.

Tot azi am aflat că Tudor este o persoană extrem de modestă, care, chiar dacă ar avea ocazia să împartă scena cu anumiți artiști internaționali consacrați, ar prefera să stea să îi admire din sală. Am mai aflat că i-ar fi plăcut să fie autorul pieselor ”Imagine” a lui John Lennon, ”What a wonderful world” a lui Louis Armstrong sau ”Layla” a lui Eric Clapton, melodii de suflet.

Tudor mi-a povestit multe lucruri despre el, pe care, însă, vă las să le aflați singuri din video-ul de mai sus. Iar dacă n-o să mai auziți o vreme de el, să știți că s-a retras în Apuseni, pe un vârf de munte, unde trăiește o viață liniștită 🙂

Mulțumim Chefs. Experience pentru găzduire!

Categorii Video