VIDEO: Trend Challenge: O singura fustă, trei ținute!

Dacă oficial s-a deschis sezonul la sandale, rochii, fuste și costume de baie, noi ne conformăm și îl întâmpinăm cum se cuvine! Atât însă că ne-am dorit să purtăm ce avem deja în dulap, fără să ieșim la shopping. Chiar dacă vara este inevitabil să nu ieșim la cumpărături, am considerat că piesele din dulap trebuie să își trăiască viață înainte să fie detronate de piese noi.

În episodul de astăzi am ales fusta că piesă centrală și am purtat-o în fel și chip! Eu am avut o fustă plisată alb-negru, cu o lungime medie spre lungă în timp ce Dana a ales tot o fustă plisată într-un imprimeu exotic. Ne-am propus amândouă să ieșim în oraș, așa că eu am ales un top cu bretele spaghetti și dantelă, o geantă din piele întoarsă cu închizătoarea tip bijuterie și o pereche de sandale elegante. Dana a mixat culorile găsite în fustă pentru diferitele piese din ținută sa: topul este kaki, o culoare care se regăsește în fustă, eșarfa genții, în galben, albastru și alb împrumută și ea din paleta de culori a fustei iar pantofii roz pudrat adaugă un touch proaspăt întregului outfit.

Una la birou, altă la plajă- așa ne-a ieșit a două ținută! Dana a potrivit un sacou cu un imprimeu vibrant unui top croșetat albastru electric: alegerea perfectă pentru această fustă. Elementele în culori de bijuterii se potrivesc cu aerul retro al piesei centrale, făcând ținuta una ideală nu doar pentru birou, ci și pentru o întâlnire după! Eu în schimb plec la plajă, așa că mi-am luat esențialele: espadrilele, eșarfa și un costum de baie. Dacă fusta monocromă riscă să devină plictisitoare la plajă, am ales culori absolut nebune pentru tot restul celorlalte elemente așa că a rezultat un outfit plin de viață!

În cea de-a treia ținută eu am insistat să fac ceea ce orice femeie a făcut măcar o dată: am purtat fusta ca și rochie! Este o practică comună, tot ce ai nevoie este o lungime optimă și voila: ai un clasic 2 în 1! Am accesorizat cu o geantă și o pereche de balerini prețioși și am ales să uit de tocuri, ceea ce mi se întâmplă tot mai des în ultima vreme! Dana a experimentat cu succes și a suprapus o fustă unei rochii finisând ținuta cu o pereche înaltă de sandale.

După acest mic experiement în care am dus fusta la birou, la întâlniri, la plajc sau la evenimente (deghizată ca rochie) cu siguranță ați prins câteva idei care să va inspire când vă pregătiți outfit-urile săptămânii viitoare! Până atunci însă, weekend lung și plin de fun!

Categorii Video