O colecție pentru cele care visează la hainele perfecte pentru vară

FotorCreated1

Cu toate că pe rafturile magazinelor au început ușor-ușor să apară colecțiile pentru sezonul de toamnă, temperaturile de afară confirmă că suntem totuși, în toiul verii. Așadar, o colecție midsummer, cu piese versatile și răcoroase, este fix ceea ce ne dorim.

Aer Wear transmite poveşti de un chic lipsit de efort şi propune ţinute uşoare… ca aerul. Colecţia Only the Dreamers” vine cu haine uşor de purtat în această vară călduroasă. Este o colecţie feminină – aşa cum văd eu feminitatea – cu accente stilistice îndrăzneţe, şi totuşi atât de confortabilă”, spune Dana Păun, designerul Aer Wear.

Inspirată de sentimentul de relaxare al sezonului, colecţia propune piese versatile, uşor de adaptat oricărui tip de siluetă, ocazie sau stare de spirit.

Întregul concept al colecţiei se bazează pe ideea de a oferi mai multe feluri de a purta aceeaşi piesă, totul fiind gândit ca un joc al formelor şi al opţiunilor personale pentru a oferi flexibilitate. Texturile vaporoase şi materialele naturale ce păstrează răcoarea în perioada verii – un alt element definitoriu pentru Aer Wear – bifează atât nevoia de confort, cât şi cea de a arăta chic.

Fiecare piesă din colecţia Only the Dreamers” se doreşte cea mai bună prietenă a celei ce o poartă, pe toată durata verii până târziu în toamnă, punctând toate momentele stilistice importante, de la ţinute de zi cu zi la ţinute de vacanţă petrecută la malul marii sau pentru evenimentele speciale ale sezonului.

Colecţia este disponibilă online pe www.aerwear.com, pe pagina de Facebook a brand-ului, precum şi în showroom-ul din Bucureşti, pe bază de programare.

Foto: Aer Wear