Nutriționistul vedetelor dezvăluie cum se mențin în formă

nutriționistul vedetelor bella hadid

Că modelele arată impecabil nu e vreo noutate, dar nici eforturile pe care le depun pentru a se menține în formă nu sunt mici. Dacă te întrebai ce dietă urmează unele dintre cele mai apreciate  modele și vedete ale momentului, nutriționistul Charles Passler dezvăluie regulile după care își ghidează alegerile alimentare.

Charles Passler a vorbit cu revista People despre felul în care își convinge clientele, printre care se numără numeroase celebrități, precum Adriana Lima, Bella Hadid ori Naomi Watts. Primul pas e să le convingă să-și schimbe stilul de viață și să-l urmeze pe termen lung. „Dacă e cazul, le sugerez să urmeze o dietă strictă, pentru a obține rezultate rapide, dar țelul meu e să le învăț cum să-și schimbe stilul de viață pentru reuși să își atingă obiectivele pe termen lung“, spune Charles Passler.

Iar pentru a culege aceste beneficii, nutriționistul le propune o dietă bogată în proteine, ca să-și mențină energia și să rămână fit. „E vorba de proteine, grăsimi bune și foarte multe legume fără amidon. Asta e cea mai bună cale de-a ajuta pe cineva să stea pe drumul cel bun.“

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle