Nunțile anului 2020. Ce vedete își vor pune pirostriile

nunți 2020

2020 este anul magic pentru multe dintre vedete, deoarece acestea vor păși în fața altarului alături de alesul/aleasa lor. Printre celebritățile care se vor căsători (pentru prima, a doua, a treia sau a n-a oară) anul acesta se numără Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, Scarlett Johansson și Colin Jost, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi,  James Middleton (fratele Ducesei de Cambridge, Kate) și Alizee Thevenet sau Lindsey Vonn și P.K. Subban.

Ne așteptăm la evenimente fastuoase, cel puțin din partea cuplului JLo și ARod, dar și din partea nepoatei Reginei Marii Britanii – Prințesa Beatrice, care se va căsători anul acesta cu milionarul italian Edoardo Mapelli Mozzi, iar nunta fi una princiară, după cum prevede eticheta Casei Regale Britanice.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

nunți 2020

Jennifer Lopez a avut un an bogat, plin de reușite personale și profesionale. S-a logodit pe o plajă paradiziacă din Bahamas, logodnicul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez oferindu-i un inel cu diamante de 20 de carate, în valoare de 4,5 milioane de dolari, semn că nunta lor nu va trece neobservată.

Scarlett Johansson și Colin Jost 

Scarlett Johansson va spune din nou Da, de data aceasta absolventului Harvard și scenaristului Colin Jost, după două mariaje eșuate, primul cu actorul Ryan Reynolds și al doilea cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care are o fiică, Rose. Scarlett și Colin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului de divertisment Saturday Night Live și se vor căsători după doi ani de relație.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

nunți 2020

Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Angliei și fiica cea mare a Prințului Andrew și a Ducesei de York, Fergie, și-a găsit alesul în persoana unui italian bogat și frumos, pe nume Edoardo Mapelli Mozzi. Cei doi și-au anunțat logodna în luna septembrie 2019, iar nunta a fost stabilită pentru luna iunie 2020.

James Middleton și Alizee Thevenet

nunți 2020

O altă nuntă regala la orizont – cea dintre James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, și franțuzoaica Alizee Thevenet. James și Alizee și-au anunțat intențiile de căsătorie în ultima parte a anului 2019 și vor organiza o nuntă restrânsă, deoarece amândoi sunt destul de relaxați în această privință, conform propriilor lor declaratii.

Lindsey Vonn și P.K. Subban

Cea mai mare schioare a tuturor timpurilor se va mărita anul acesta tot cu un sportiv. Este vorba despre hocheistul american P.K. Subban, iar anunțul a fost făcut în preajma Crăciunului 2019, după doi ani de relație. Cea care a adresat cererea în căsătorie a fost însăși Lindsey, care susține egalitatea în cuplu, chiar și în privința cererii în căsătorie.

Elizabeth Olsen și Robbie Arnett

nunți 2020

Cea mai mică dintre surorile Olsen se va căsători anul acesta cu logodnicul ei din ultimii trei ani, muzicianul Robbie Arnett, membru al formației Milo Green. Elizabeth Olsen și Robbie Arnett s-au cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle