Nuit Sociale revine cu o nouă petrecere!

nuit

Cu chef de vorbă și dans ne reîntâlnim sâmbătă, 28 mai 2016, începând cu ora 3 PM, la Nuit Sociale. Pentru că la fiecare ediție se pregăteşte ceva special, de data aceasta Nuit Sociale, împreună cu Romanian Design Week 2016, repun Piața Amzei pe harta locurilor vibrante și pline de viață din București și vă invită să le fiți alături la acest eveniment istoric.

Pe lângă locația nonconformistă, ți-au pregătit și un band la fel de excentric: Life on Planets. Dacă nume precum Soulclap, Nick Monaco sau Pillowtalk îți sună cunoscute, atunci cea mai nouă adăugare din lista line-up-ului Wolf + Lamb o vei include direct în playlist-ul tău de vară această. Cu un sunet mai mult decât incitant, în ecouri de jazz, bluegrass, disco și funk, duo-ul creativ de la Life on Planets o să cânte a două oară în România, după primul lor concert de la Crazy Club, Constanța.

Tot în materie de muzică îi ascultăm pe BubbleBoy (Matei Chelebeu) în warm-up și pe Oktopus (Octavian Ionescu) în dj set, iar vloop, artist vizual, va face videomapping chiar pe Piața Amzei.

Dacă vă întrebați care e dress code-ul, răspundem pe scurt: Proudly Wearing Romanian Designers.

Află mai multe detalii despre cum ajungi sâmbătă la Nuit Sociale aici.

Foto: Mihai Capsaz, Nuit Sociale

Categorii Lifestyle