Nu ți-ai făcut planuri pentru acest weekend? Hai la cel mai tare party „the date.”

Pe 15 septembrie ne vedem din nou la The date goes Chinese. Cel mai nou concept de petreceri, gândit de brandul the date., revine în luna septembrie cu o experienţă cu totul şi cu totul inedită. În primul rând, este prima petrecere cu mâncare chinezească din oraş şi, în al doilea rând, vorbim de un loc special. Noutatea şi autenticitatea petrecerii reies din felul în care vor fi lăsate lucrurile să se întâmple, într-un mediu relaxat, în cel mai râvnit parc din capitală.

Trebuie să te aştepţi la un party în toată regulă, dar și un concert la scară mai mică. Cei de la the date. au apelat pentru prima dată la un arhitect care să dea spaţiului neconvenţional amplitudinea şi perfecţiunea dorite. Pentru ca petrecerea să fie una reuşită, tot entertainment-ul se va întâmpla pe o scenă de mari dimensiuni, cu sonorizare de cea mai bună calitate. Show-ul de lumini şi lasere pe care l-au pregătit are în spate un volum de muncă enorm şi te va ajuta să-ţi faci cele mai cool poze. Aşteaptă-te la hostesse care vorbesc chineză şi la un magician care să apară când nici nu te aştepţi, la denumiri care te vor face să râzi şi la tot felul de activări gândite să-ţi rămână mult timp în minte!

Rolly este DJ-ul care te-a convins la ultimele 8 petreceri că melodiile recognoscibile şi stilul cool de abordare a muzicii sunt reţeta perfectă pentru o noapte reuşită. Și pentru ca distracția să fie completă, the date. aduce în premieră și o trupă de synth pop la eveniment. Pentru a intra mai bine în atmosfera de party, pe ecranul imens din spatele scenei se vor proiecta videoclipuri realizate de câştigătorul premiului Cel Mai Bun Film Românesc la Festivalul Internaţional de Animaţie Anim’est.

Și pentru că vrem să punem la cale ceva ieşit din comun, recomandăm să îţi definitivezi ţinuta cu un accesoriu chinezesc. Acesta te va face să te confunzi cu grupul, dar în acelaşi timp să ieşi în evidenţă prin singularitatea obiectului ales de ţine. 😀

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Categorii Lifestyle