”Nu sunt eu” – Autobiografia actriței Maia Morgenstern

maia morgenstern nu sunt eu

Editura Litera publică autobiografia actriței Maia Morgenstern: ”Nu sunt eu”, într-o formă grafică de excepție, cu fotografii în premieră din viața artistei.

Încărcată de emoție, dar și de umor, ”Nu sunt eu” îi dă ocazia actriței Maia Morgenstern să împărtășească cititorilor, așa cum o face de pe scenă în cazul spectatorilor, părți din viața ei de actriță, de femeie și de persoană publică.

Această carte scrisă sub formă de jurnal împletește amintiri din copilăria autoarei, legate de părinți și de rude, de școală și de prieteni, cu secvențe din numeroasele ei experiențe în teatru și film, aducându-ne în fața ochilor personalitatea complexă a unei artiste iubite de toată lumea.

“Sunt povești ascunse, povești de care îmi e frică, nu de puține ori. Pentru că revin cu putere, mă târăsc fără putință de scăpare într-o lume pe cât de prețuită, pe atât de pierdută. Amintirile mele sunt niște izbucniri de tandrețe, pusee de febră a nostalgiei, episoade ale unei revolte târzii”, spune  Maia Morgenstern­­. 

Categorii Lifestyle