„Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” are trailer final (VIDEO)

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii seriei James Bond. Vom vedea „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”, cel mai recent film din seria Bond, pe 1 octombrie, conform imdb.

Până atunci, însă, trailerul final al filmului este o evocare a câtorva dintre cele mai reușite momente ale lui Daniel Craig în rolul celebrului agent James Bond.

Franciza James Bond s-a numărat printre cele mai afectate de pandemie, premiera filmului No Time to Die fiind deja amânată de două ori. În No Time to Die, Bond (Daniel Craig) încearcă să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de pace și liniște în Jamaica. Dar planul său este dat peste cap în momentul în care apare Felix Leiter (Jeffrey Wright), un vechi prieten din CIA, care îi cere ajutorul. Astfel, o misiune simplă, la prima vedere cel puțin, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat, o aventură plină de adrenalină, care îl poartă pe Bond pe urma unui infractor misterios, înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare. Rolul lui Safin, antagonistul din No Time to Die, va fi interpretat de Rami Malek (Papillon, Bohemian Rhapsody).

În cel mai nou film James Bond o vom vedea și pe frumoasa Ana de Armas în rolul Palomei, o agentă care îi vine în ajutor lui Bond și pe Naomie Harris în rolul devotatei Moneypenny.

„Nu e vreme de murit” se va lansa în Marea Britanie pe 30 septembrie, în Statele Unite pe 8 octombrie, iar în România îl vom vedea pe ecrane începând cu 1 octombrie.

Categorii Lifestyle