Now You See Mee 2: spectacolul de magie a ajuns la un nou nivel!

now you see me

După o primă reprezentație de zile mari în Now You See Me, echipa formată din cei patru călăreți pregătește acum un nou act de iluzionism în cea de-a doua parte a poveștii. Cu o distribuție impresionantă (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine, Dave Franco și, mai nou, Daniel Radcliffe și Lizzy Caplan), Now You See Me 2 este un spectacol de magie pe care nu ai voie să îl ratezi, cu nenumărate răsturnări de situație, secrete din trecut și trucuri surprinzătoare.

La un an după ce au înșelat FBI-ul și au cucerit întreaga lume cu reprezentanțiile lor de iluzionism în timpul cărora jefuiau diveriți afaceriști corupți, răsplătind publicul cu banii furați, călăreții au intrat într-un con de umbră, pentru a nu atrage atenția autorităților care încă îi caută. Henley (Isla Fisher) a părăsit echipa, Atlas (Jesse Eisenberg) este tot mai nemulțumit de statutul său în cadrul grupului, în timp ce Merritt (Woody Harrelson) și Jack (Dave Franco), pe care toată lumea îl crede mort, încearcă să își perfecționeze cât mai bine trucurile pentru momentul în care vor fi din nou pe scenă.

Cu ajutorul lui Dylan (Mark Ruffalo) și al simpaticei Lula (Lizzy Caplan), noua membră a echipei, aceștia pun la cale un spectacol ingenios, în care vor să expună, în stilul lor caracteristic, acțiunile corupte ale lui Owen Case (Ben Lamb), un cunoscut magnat al industriei tehnologice. Numai că planul lor nu decurge așa cum se așteptau, iar călăreții, separați de Dylan, ajung din New York într-un… restaurant din Macau, devenind victimele unui complot bine orchestrat, pe care niciunul dintre ei nu l-ar fi putut anticipat.

Forțat de împrejurări, Dylan este nevoit să uite de vendeta sa personală și să apeleze la ajutorul unui vechi dușman pentru a-și găsi prietenii, dar și pentru a afla cine este, de fapt, cel care încearcă să le facă rău.

mark ruffalo

Prinși în capcana unui personaj viclean și urmăriți de FBI, călăreții trebuie să pregătească cea mai complexă reprezentație a lor de până acum, chiar dacă asta înseamnă să își riște propriile vieți, fără să aibă garanția că vor câștiga.

Now You See Me 2 (regia: Jon M. Chu) va avea premiera pe 17 iunie.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle