Noutățile verii. Ce vedete apar în cele mai noi campanii publicitare

Lumea modei este încontinuă mișcare, iar campaniile publicitare nu contenesc să apară.

Noutățile verii. Ce vedete apar în cele mai noi campanii publicitare. Anne Hathaway, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Irina Shayk Lena Gercke și Kylie Jenner sunt protagonistele celor mai recente campanii publicitare pentru câteva dintre brandurile de referință din industrie. Iată cum au pozat vedetele!

Anne Hathaway  este cel mai recent brand ambassador “Keer”. Celebra actriță a realizat un pictorial inedit pentru brandul chinezesc de bijuterii mai sus menționat. Cât privește cariera sa actoricească, am putut-o vedea pe Anne, la începutul acestui an, într-una dintre cele mai savuroase comedii- Ticăloasele (The Hustle), alături de Rebel Wilson.

Printre noutățile verii se află și Cara Delevingne. Modelul este protagonista celui mai nou pictorial care promovează o reinterpretare a adidașilor Nova by Puma. Cara Delevingne poartă un trening foarte cool, cu adidașii Nova. Încă de anul trecut, Cara a început un parteneriat cu brandul Puma, ea fiind imaginea colecției de sneakersi ”Muse Cut-Out”.

Lena Gercke arată într-o formă de zile mari, în campania publicitară pentru brandul de lenjerie intimă LeGer.

Kylie Jenner revine cu o nouă colecție de produse cosmetice. Modelul promovează de curând colecția “La petite sirène”.

Gigi Hadid, Irina Shayk și J. Smalls  sunt protagonistele campaniei Moschino, pentru sezonul toamnă-iarnă 2019. Ședința foto, inspirată de farmecul anilor 80, a avut loc la Milano.

Ashley Graham colaborează cu Marina Rinaldi pentru o nouă colecție. Manechinul cu forme generoase a realizat un pictorial în care promovează tinutele pentru toamna-iarna lui 2019.

 

FOTO: Hepta