Noutățile săptămânii

Începutul verii aduce noutați care mai de care. Avincis a lansat trei sortimente noi de vinuri, Nomasvello a adus in atenția noastră conceptul Fusion, de epilare definitivă customizată, iar Marks & Spencer promite soluții estivale inovatoare.

AVINCIS lansează trei sortimente din gama VILA DOBRUȘA cu etichetă nouă.

AVINCIS, producătorul de vinuri premium din România, care îmbină tradiția cu modernitatea, lansează, din iunie, trei dintre cele cinci vinuri din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA cu o nouă etichetă, care redă perfect spiritul podgoriei: cupajul roșu Merlot & Negru de Drăgăşani, cupajul alb Pinot Gris, Tămâioasă Românească & Fetească Regală și Rosé – Cabernet Sauvignon.

Etichetele, concepute grafic de editura Baroque Books & Arts și ilustrate de Cristiana Radu, reflectă, prin joc și culoare, specificul domeniului de la Drăgășani: tradiția, natura, familia, modernitatea, arta oenologică și basmul.

Nomasvello a lansat conceptul Fusion, de epilare definitivă customizată

Epilarea Definitiva Customizata FUSION se realizeaza pe baza tehnologiilor de epilare definitiva cu laser dioda si IPL (lumina intens pulsata), dupa o analiza amanuntita a fototipului fiecarui client. Astfel, specialistii Nomasvello verifica tipul de par si de piele al clientilor si, in functie de specificul fiecaruia, sugereaza un plan de tratament personalizat.  Persoanele cu firul de par negru si gros si cu pielea inchisa la culoare vor efectua tratamente cu laser dioda, in timp ce persoanele cu foliculi pilosi deschisi la culoare si cu pielea alba vor beneficia de epilare definitiva cu IPL. Tehnologiile folosite sunt marca proprie, fiind elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare Nomasvello din Spania.

Pe langa toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, a inaugurat conceptul FUSION de Epilare Definitiva Customizata, printr-un eveniment sustinut in gradina Jubile Concept.

Inovații și soluții estivale de la Marks & Spencer

În acest sezon, Marks & Spencer îți prezintă piesele must-have ale verii, piesele esențiale pe care trebuie sa le pui în bagaj atunci când îți construiești garderoba de vacanță – costumele de baie ce îți pun în valoare silueta și hainele perfecte pentru plajă! Fie că te relaxezi la piscină, fie că te bucuri de briza mării, la Marks & Spencer vei găsi costumul de baie ideal pentru orice activitate. De la culori vibrante și printuri florale, la modele statement, monocrome sau cu buline, toate costumele de baie sunt construite cu ajutorul tehnologiei Secret Slimming™, care îți modelează și subțiază corpul, pentru un boost de curaj și încredere. Tehnologia StayNEW Chlorine Resist™ a fost concepută pentru a păstra culorile vii și pentru a le proteja de apa din piscină, iar tehnologia Sun Smart™, o altă inovație inteligentă și o noutate în acet sezon, oferă protecție solară UPF50 + pentru o selecție de costume de baie.

Terapii binefăcătoare la înălțime – Teleferic Spa Specials

Starea de bine nu se negociază, ci se pretuiește și se pune la căpătâi. Dacă simți că ai rămas în urmă la capitolul zen și relaxare în viața ta, atunci e musai să remediezi situația și să faci o schimbare.  Teleferic Spa Center propune baia în bere și masajul energizant pe pat de cuarț.  Este un spațiu unic, dedicat revitalizării, detoxifierii și stării de bine. Aici, maseurii oferă relaxare și serenitate.

Mindfulness și armonie în garderobă: #dharma, noua colecție Lyria x Diane Marie

Două branduri românești și-au unit ideile pentru a crea o colecție de pantofi și genți dedicate stării de bine. Dharma, noua colecție semnată Lyria x Diane Marie, se adresează femeii urbane aflată în căutarea armoniei interioare și nu numai.

Imaginația, cromatica și poveștile pictate pe care designerul Armina Popeanu, mintea creativă din spatele Lyria, le concepe s-au întrepătruns cu experiența și expertiza tehnică în domeniul încălțămintei a Dianei Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie. Astfel a luat naștere în mod natural colecția Dharma, ce îmbină comoditatea și versatilitatea pantofilor Diane Marie cu gențile și poveștile pictate Lyria.

Noua colecție urmărește să satisfacă dorința de confort a femeii urbane, mereu în mișcare, sofisticată și în căutare de accesorii unicat, care să o reprezinte, de unde și inspirația pentru motivele ce stau la baza poveștilor pictate pe piesele noii colecții – mandalele și florile. Cromatica variază de la living coral, culoarea anului 2019, până la bordeaux, galben solar, crem, verde sau bleu ciel. Fiecare dintre modelele de bază primește însă o paletă de culori complementară și în același timp versatilă prin motivele pictate care dau o notă sofisticată fiecărui accesoriu.

Subway România deschide primul fresh forward décor restaurant din București

“Colorfully fresh, by Subway”.  Sub acest slogan, Subway Romania deschide al doilea restaurant Fresh Forward Décor din țară, după cel de la Pitești, și primul din București. Mai îndrăzneț, mai jucăuș, complet digitalizat și cu milioane de variante de sandwhich-uri fresh si gustoase, la alegere, gata sa fie preparate, Fresh Forward Decor este  un concept revoluționar, implementat de Subway în toată lumea.

Deschiderea celui de-al 39-lea restaurant Subway, in AFI Palace Cotroceni, și adoptarea unui design nou, atractiv și foarte prietenos cu clienții, este parte a strategiei de dezvoltare a companiei la nivelul anului 2019. După o investiție majoră în decor și dotări, primul Fresh Forward Decor Subway din București mizează pe un trafic mare încă de la deschidere.

Categorii Lifestyle