Noutățile săptămânii: îngrijirea corpului și arome franțuzești

Frumusețea nu stă niciodată pe loc, iar brandurile sunt întotdeauna la curent cu nevoile femeilor, așa că astăzi descoperim noutățile lansate recent de către cele mai importante nume din domeniu, dar facem și o călătorie olfactivă către elegantele parfumuri franțuzești.

Douglas Collection prezintă noua linie pentru îngrijirea părului, caracterizată prin opt game experte și o gamă pentru coafură cu formule inovatoare și ingrediente puternice.

Această colecție accesibilă, cu un total de 65 de produse, satisface fiecare tip de păr și oferă consumatorilor un ritual de îngrijire a părului, complet și în tendințe. Ingredientele de origine vegetală, printre care untul de shea, extractul de nucă de cocos, extractul de aloe vera și moringa, au proprietăti specifice de dezvăluire a adevăratei frumuseți a părului.

Fiecare gamă poate fi recunoscută ușor prin culoarea individuală și prin combinarea a două ingrediente infuzate, în timp ce ambalajul cu design nou, în recipiente practice și în nouă nuanțe la modă, luminează fiecare baie.

Parfumurile franțuzești au o elegantă aparte, ce desăvârșesc aparițiile și completează ținutele cu note de mister. Laboratoarele Fiterman te invită să descoperi rafinamentul și noblețea parfumurilor Charrier Parfums, care au luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.

Les Parfums de France este o colecție de trei parfumuri: Love Romantic, Lovely French și Love Elegant.

Love Romantic îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lămaie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase, parfumul Lovely French este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasmă atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc, iar Love Elegant emană elegantă prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe și trandafir, cu cele puternice de lămaie, grapefruit și mosc.

Shiseido, „Casa care contribuie la calitatea vieții”, prin traducere din ideogramele japoneze, este prezent pe piață încă din 1872.  La nivel mondial, brandul Shiseido reflectă angajamentul profund de considerare a frumuseții, ca artă de a trăi în armonie.

Dincolo de eficiență, Shiseido transmite valorile unei culturi a rafinamentului, a respectului și a luxului.  Focusată pe neuroștiința simțurilor pielii, crema Shiseido Essential Energy cu textură ușoară este creată cu tehnologie ReNeura™ pentru a stimula funcțiile pielii, astfel semnele vârstei sunt prevenite. Reenergizata, pielea este mai luminoasă, fină și imediat hidratată.