Noutățile săptămânii în modă

Luna aprilie aduce multe lansări în zona de fashion. Iată câteva noutăți care te-ar putea interesa!

Levi lansează o colecție capsulă în această lună. Colaborarea Super-Mario dintre Nintendo și Levi este acum disponibilă fanilor și include o gamă variată de produse de la salopete și jachete din denim, la haine grafice, tricouri și pantaloni scurți, tricouri, șepci și chiar pachete pentru fanny.

Noua colecție de echipamente sportive de Stella McCartney pentru Adidas a fost dezvăluită. Colecția include: sutiene sport, tricouri, jachete, adidași etc.și își propune să promoveze economisirea resurselor Pământului.

În ultimii ani, tot mai multe stiluri emblematice au fost reinventate de Tommy Hilfiger astfel încât să fie nu doar la modă, ci și confortabile. Noile colecții Tommy Hilfiger dovedesc astăzi o conștientizare profundă a nevoii de întoarcere confort și siguranță. Tehnologii noi, ca TH Cool miDori® – dezvoltată pentru a oferi țesături respirante, bioWick miDori® – pentru stiluri rezistente la umezeală, dar și utilizarea de materiale textile inovative și prietenoase cu mediul, precum bumbacul organic, materialul TH Flex bi-elastic, materialul anti-bacterian Polygiene® (pentru exerciții sportive mai sigure), amestecul de bumbac și fibre Sorona® dezvoltate în acest sens, își dovedesc din plin utilitatea. Iar inovația își lasă amprenta asupra tuturor colecțiilor Tommy Hilfiger, Tommy Jeans și Tommy Kids.

Colecția Tommy Hilfiger pentru Bărbați SP20 aduce în prim plan siluetele atemporale, inclusiv cămășile, pantalonii chino și blugii, acestea primind o îmbunătățire tehnică prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, în timp ce noul TH Cool conferă proprietăți de absorbție a umidității și răcire a articolelor vestimentare din colecție. Haine tip parka impermeabile, pulovere realizate din textile elastice, pantaloni chino realizați din materiale textile versatile dezvoltate pentru a asigura confortul în condiții meteo nu tocmai prietenoase, sunt doar câteva exemple despre ceea ce noua colecție propune pentru noul sezon. În a același timp, doamnele se pot bucura de mai multă libertate de mișcare, cu ținutele propuse de colecția Tommy Hilfiger pentru Femei SP20, în care denimul, blazerele și pantalonii sunt reimaginate folosind materialul inovator pentru reglarea temperaturii Cool Max – o țesătură realizată pentru a permite aerului să circule și pentru a ține umezeala departe de corp, oferind confort și o stare de bine în timpul temperaturilor ridicate, permițând totodată un look cool și stylish pe toată durata sezonului.  În plus, tricourile și bluzele tip polo au finisare TH Cool miDori® – un mod perfect de a asigura păstrarea optimă a temperaturii corpului indiferent de vremea de afară. Siluete versatile, gândite pentru a se adapta cu ușurință condițiilor meteo schimbătoare, sunt realizate din fibre textile naturale, la care se adaugă finisajele tehnice de cea mai înaltă calitate.

Colecția Tommy Sport SP20 cuprinde elementele inovatoare ce aduc un avantaj tehnic stilurilor de semnătură, cum ar fi materialul anti-bacterian Polygiene® – realizat pentru o activitate sportivă mai sigură, mai igienică, materialul HerMin® Weave Tech din bumbac, respirant și rezistent la apă, precum și TH Cool miDori® pentru absorbția umidității și răcire. Siluetele mulate sunt proiectate cu o elasticitate confortabilă pentru o mai bună libertate de mișcare, în timp ce sutienele sport oferă un suport sporit. În același timp, colecția Tommy Jeans SP20 invită la o mai mare apreciere față de un stil de viață activ, dar și la o mai mare responsabilitate față de mediu, cu stiluri din denim 100% reciclat, bumbac elastic cu elastan reciclat și fire realizate din sticle de plastic reciclate. În plus, tehnologia TH Cool Moisture Wicking asigură utilitate și confort pentru cei care aleg să poarte salopete, cămăși și veste din această colecție.