Noutățile lunii noiembrie: seriale și filme noi la TV și pe platformele de streaming

Mai este o lună până dăm startul sezonului sărbătorilor și începem să ne pregătim cu simț de răspundere de vacanța de iarnă (pe care, vaaaai, cât de tare o așteptăm!), așa că a venit momentul să ne facem încălzirea festivă cu ciocolată caldă și multe filme și seriale care te vor captiva în fața micilor sau marilor ecrane. Iată care sunt noutățile din luna noiembrie.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – Disponibil pe Netflix din 1 noiembrie

Dacă ți-a plăcut miniseria documentară Conversations with a Killer: The Ted Bundy tapes, tot pe Netflix vei găsi acum și Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, filmul biografic inspirat de viața celebrului criminal în serie american, un personaj charismatic și popular, care a șocat o lume întreagă prin actele sale. Cu Zac Efron și Lily Collins în rolurile principale, povestea începe cu o mamă singură care se îndrăgostește de un chipeș student la drept. Numele lui este Ted Bundy, iar comportamentul său… nu dă de bănuit nicio secundă.

Love & Anarchy – Disponibil pe Netflix din 4 noiembrie

O comedie romantică easy & funny, Love & Anarchy este serialul de trecut pe lista de must-see dacă îți dorești o poveste relaxantă pentru serile de noiembrie. O consultantă măritată și un tânăr tehnician IT se lansează într-un joc cu iz de flirt, care sfidează normele sociale și îi face să-și reevalueze complet viețile.

The Minions of Midas – Disponibil pe Netflix din 13 noiembrie

Un serial inspirat de o poveste scrisă de Jack London, serialul îl are în prim-plan pe Victor (Luis Tosar), un milionar care primește un bilet de șantaj chiar în momentul în care un jurnalist este pe cale să publice un reportaj care să îl compromită definitiv. Din acest punct înainte, toate deciziile sale vor fi pe viață și pe moarte.

The Crown – Sezonul IV disponibil din 15 noiembrie la Netflix

Probabil cel mai așteptat titlu din această lună, unul dintre cele mai mari hituri produse de Netflix, The Crown revine cu un nou sezon, dar și cu noi personaje care completează tabloul familiei regale a Marii Britanii. De această dată, acțiunea are loc în anii ’80, într-o perioadă în care Regina Elisabeta (Olivia Colman) se confruntă cu Margaret Thatcher (Gillian Anderson), în vreme ce Prințul Charles (Josh O’Connor) își începe căsnicia tumultoasă cu Lady Diana Spencer (Emma Corrin).


Shawn Mendes: In Wonder – Disponibil din 23 noiembrie la Netflix

Fani ai talentatului artist canadian pe aici? Acest documentar necenzurat, creat de-a lungul unui turneu internațional, îl urmărește în detaliu pe Shawn Mendes, care își analizează propria celebritate, relațiile și viitorul.

Hillbilly Elegy – Disponibil din 24 noiembrie la Netflix

Despre acest film regizat de Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind) se spune că este un competitor foarte puternic la Oscarurile de anul viitor și că este titlul care îi va aduce lui Amy Adams, în sfârșit, o statuetă de aur. Hillbilly Elegy este o dramă de familie inspirată de volumul de memorii al lui J. D. Vance, care este, totodată, protagonistul peliculei lui Howard. În urma unui apel urgent, un student la drept de la Yale (Gabriel Basso) revine în orașul natal din Ohio, unde va reflecta asupra istoriei familiei sale, asupra relației dificile cu mama lui și asupra propriului viitor.

Virgin River – Sezonul II disponibil din 27 noiembrie la Netflix

Logodne, copii, inimi sfărâmate și crimă. Pentru un banal orășel de provincie, Virgin River are parte de tot felul de drame, iar Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) se află adesea în mijlocul lor.

No Man’s Land – Disponibil acum pe HBO GO

Dacă ți-a plăcut Homeland, este musai să treci și acest titlu pe lista de must-see, pentru că este un serial plin de suspans și de adrenalină. No Man’s Land explorează războiul din Siria prin ochii lui Antoine (Felix Moati), un francez care își caută sora despre care se crede că este moartă. În timpul investigațiilor sale, el se aliază și cu o unitate de femei luptătoare de origine kurdă. 

His Dark Materials – Sezonul II disponibil din 17 noiembrie pe HBO GO

Dacă ți-a plăcut primul sezon din acest serial fantasy care ne-a amintit cumva de Narnia și de Harry Potter, nu rata continuarea aventurii Lyrei (Dafne Keen). Devastată de o tragedie neașteptată, copila își face noi prieteni și aliați, alături de care încearcă să exploreze fenomenul misterios numit Praf. 

Bani negri (pentru zile albe) – Disponibil din 22 noiembrie la HBO GO

Scris și regizat de Daniel Sandu (Un pas în urma serafimilor), Bani negri (pentru zile albe) are 6 episoade. Fiecare episod va fi disponibil săptămânal, începând cu 22 noiembrie, pe HBO GO și la HBO. Cele 6 episoade spun povestea lui Doru (Alexandru Papadopol) și Ionel (Cristian Bota), doi tehnicieni de semafor care glumesc într-un bar pe seama ideii de a manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată aparținând uneia dintre băncile principale din oraș. În cele din urmă, împotriva voinței lor, ajung să comită acest furt. Toate instituțiile de la care cer ajutor se arată, de fapt, dornice să participe la înfăptuirea jafului și să primească o parte din bani. Cei doi eroi ghinioniști luptă să găsească o cale de mijloc între moralitate și dorința de a supraviețui. 

Last Resort – Disponibil din 10 noiembrie la AXN

La mai bine de 150 de metri adâncime, submarinul american Colorado primeşte ordine noi. Printr-un canal radio menit să fie folosit numai dacă Statele Unite au fost atacate, echipajului i se cere să tragă cu armele nucleare în Pakistan. Căpitanul Marcus Chaplin (Andre Braugher) cere confirmarea ordinelor, doar ca să fie concediat de către cei de la Casa Albă. Ofiţerul executiv Sam Kendal (Scott Speedman) se trezeşte brusc la conducerea submarinului şi se confruntă cu aceeaşi decizie dificilă. Când şi el refuză să deschidă focul fără confirmarea ordinelor, Colorado devine ţinta unui atac, iar membrii echipajului sunt declaraţi duşmanii propriei lor ţări. Fără să aibă unde să se ducă, Chaplin şi Kendal îşi duc oamenii pe o insulă exotică. Aici ei vor găsi refugiu şi romantism, precum şi şansa unei vieţi noi, în timp ce încearcă să-şi cureţe reputaţia şi să se întoarcă acasă.

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle